Εκπαίδευση

Σεμινάρια Ε.Ι.Α.Σ. για την Υποχρεωτική Επανεκπαίδευση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στους Τομείς Β’ και Γ’

updated 9/11/2016: Το ΕΙΑΣ, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο σεμιναρίων για τον Τομέα Γ΄ «Ανάπτυξη Ατομικών Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων», που θα διεξαχθούν στο ΕΙΑΣ με φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων στη τάξη.

  • 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ

Το σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΕΙΑΣ  (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), την Τρίτη 29 Νοεμβρίου: 12:30 – 20:30.

Αιτήσεις Συμμετοχής για το σεμινάριο θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.

                  

  • 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Το σεμινάριο, διάρκειας 7 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), τη  Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου: 13:30 – 20:30.

Αιτήσεις Συμμετοχής για το σεμινάριο θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων για τον Τομέα Γ’ είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Περισσότερα εδώ


 

Το ΕΙΑΣ, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο σεμιναρίων για τον Τομέα Β΄ «Θεσμικά Θέματα της Ασφαλιστικής Αγοράς», που θα διεξαχθούν στο ΕΙΑΣ με φυσική παρουσία των εκπαιδευομένων στη τάξη. Τα σεμινάρια έχουν εγκριθεί από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης της ΔΕΙΑ της Τράπεζας της Ελλάδας, σύμφωνα με τηνΠράξη αρ. 45/21-11-2014, ΦΕΚ Β 3350/12.12.2014.

 

  • 1ο Σεμινάριο: «Ασφαλιστική Σύμβαση & Κλάδος Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων – Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες»

Το σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), τη  Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: 12.00 – 20.00.

Αιτήσεις Συμμετοχής για τα σεμινάρια θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

                  

  • 2ο Σεμινάριο:  «Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & Αιτιάσεις»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: 12.00 – 20.00.

Αιτήσεις Συμμετοχής για τα σεμινάρια θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016.

 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικούς συμβούλους, πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων και συντονιστές ασφ/κών συμβούλων), σε υπαλλήλους επιχειρήσεων (αντ)ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και πιστωτικών ιδρυμάτων.

Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5ετή προϋπηρεσία στις πωλήσεις προϊόντων Ζωής και Ζημιών, καθώς και να είναι είτε κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ είτε απόφοιτοι Λυκείου.

Το κάθε σεμινάριο  θα περιλαμβάνει:

  • Παραδόσεις της ύλης βάσει της οποίας θα επαναπιστοποιηθούν οι γνώσεις των ασφαλιστικών    διαμεσολαβητών
  • Διεξαγωγή test κατανόησης

Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθούν αυτά τα εγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια και θα ολοκληρώνουν επιτυχώς τα tests κατανόησης θα χορηγούνται από το ΕΙΑΣ «Βεβαιώσεις Περαίωσης», με την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδος, που θα αναγράφουν τον κωδικό έγκρισης σεμιναρίου από την ΤτΕ, τον τομέα επανεκπαίδευσης, τον τίτλο /αντικείμενο του σεμιναρίου και τη διάρκεια του σεμιναρίου,για την αναγκαία επανεγγραφή τους στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων για τον Τομέα Β’ είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος και  Σύμβουλος Εκπαίδευσης.

Πειρίσσότερα εδώ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας