Διεθνή

Ποια η γνώμη των μεσιτών για τις ασφαλιστικές εταιρείες;

Ο κλάδος των μεσιτών ασφαλίσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε ρευστή κατάσταση, με τις εν εξελίξει συγχωνεύσεις και εξαγορές, την υφέρπουσα ψηφιοποίηση και τις όλο και πιο παρεμβατικές ρυθμίσεις.

Η ασφαλιστική βιομηχανία επικεντρώνεται στο πώς μπορεί να αναπτυχθεί και να ευημερήσει σε μια οικονομία που παραμένει υπό πίεση, ενώ πλησιάζουν και οι γενικές εκλογές του Μαΐου, και το πολιτικό τοπίο του Ην. Βασιλείου κλονίζεται από συνταγματικά ζητήματα σχετικά με τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και την αίσθηση ότι το σκωτσέζικο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία θα δράσει ως καταλύτης για περαιτέρω επέκταση της αποκέντρωσης.

Με όλα τα παραπάνω να επηρεάζουν τον επιχειρηματικό κόσμο και τον χώρο των μεσιτών ασφαλίσεων, το βρετανικό Post αποφάσισε να κάνει έναν απολογισμό και να αναζητήσει τις προσωπικές απόψεις κάποιων από τα πιο σημαίνοντα πρόσωπα του κλάδου σχετικά με την κατάσταση της αγοράς.

Στο πρώτο μέρος αυτής της καταγραφής, αναφέρονται οι απόψεις τους για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ταύτιση των ζητημάτων με τα θέματα που απασχολούν και την ελληνική ασφαλιστική αγορά καθιστά την ανάγνωση της εργασίας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν:
• Τι κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες καλά και τι όχι τόσο καλά στις σχέσεις τους με τους μεσίτες;

• Μέτρηση της απόδοσης με βάση τα επίπεδα συνέπειας και δέσμευσης.

• Ποιες εταιρείες πάνε καλά και ποιες όχι και τόσο καλά;

• Πέντε τρόπους με τους οποίους οι ασφαλιστικές εταιρείες πρέπει να βελτιωθούν.

Περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας