Διεθνή

Περί καταλληλότητας ξένων CEO

Τα παράπονα που κατά καιρούς εκφράζουν μεσαίου και μικρού μεγέθους πρακτορεία και μεσιτικά γραφεία για την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν από τις ασφαλιστικές ή ακόμα και για την καταλληλότητα ξένων CEO, δεν αποτελούν εγχώριο αποκλειστικά “φαινόμενο”.

Στο Ην. Βασίλειο, με αφορμή την απομάκρυνση του CEO της Aviva, κ. R. Spencer, και την αντικατάστασή του από τον κ. M. Tulloch, CEO της Aviva Canada, το περιοδικό Insurance Age καταγράφει τις αντιδράσεις του κόσμου της διαμεσολάβησης. Τα σχόλια είναι μάλλον αποθαρρυντικά για το νέο CEO της μεγάλης βρετανικής εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων!

Ο κ. Clive Galbraith , πρόεδρος του Green Insurance Group, δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από την αποχώρηση του κ. Spencer , ο οποίος ήταν στη θέση αυτή μόλις από τον Ιούλιο του 2012, και παραδέχθηκε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ του τον κ. Tulloch. «Για να είμαστε δίκαιοι ούτε αυτός έχει ακούσει για μένα», δήλωσε ο κ. Galbraith, συμπληρώνοντας πως η εταιρεία του επιθυμεί να διατηρήσει τη σχέση της με την Aviva, αλλά οι συνεχείς αλλαγές στο πηδάλιο της ασφαλιστικής δεν είναι καλές. Άποψη που συμμερίζεται και η κα M. Hampton, Δ/νουσα  Σύμβουλος της Alexander Miller. Η κα Hampton παραπονέθηκε για άνιση μεταχείριση των μικρών και των μεγάλων μεσιτών από την εταιρεία και αναρωτήθηκε: «Το μόνο που θέλω είναι ένα κοινό πεδίο δράσης. Υπάρχει κάποιο παιδί-θαύμα από τον Καναδά που θα το διασφαλίσει; Δεν το νομίζω».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας