Εκπαίδευση

Νέο πρόγραμμα Certified Wealth Management Specialist από το ΕΙΑΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Certified Wealth Management Specialist (CWMS) με τη συνεργασία δύο καταξιωμένων οργανισμών, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και της International Association of Financial Management (INTERFIMA) με έδρα το Λουξεμβούργο.

Σκοπός του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των χρηματοοικονομικών συμβούλων, παρέχοντάς τους γνώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνοντας τεχνικές σχετικές με τη δημιουργία σχέσεων, την ανάλυση των αναγκών του πελάτη, τον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό (financial planning) με βάση τις ανάγκες αυτές, την ανάλυση της σχέσης κλπ.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους, Financial Planners, Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Συντονιστές, Πράκτορες, Μεσίτες Ασφαλίσεων και Τραπεζικούς Υπαλλήλους.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών (8 εβδομάδες επί 5 ώρες), ένα απόγευμα την εβδομάδα, και ώρες 16:00-20:30.

Περισσότερα εδώ.

Τα θέματα διδασκαλίας του προγράμματος θα καλύψουν οι Εισηγητές της INTERFIMAκ.κ. CharlesLegrandκαι Γιάννης Χατζημανώλης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα (maximum αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα).

Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων Τετάρτη 2 Απριλίου 2014.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας