Εταιρείες

Νέο γραφείο agency στην Ξάνθη δημιούργησε η ΑΧΑ

Η ανάπτυξη του αποκλειστικού δικτύου αποτελεί για την ΑΧΑ σημαντικό στρατηγικό άξονα, με την Εταιρεία να στηρίζει ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξης εργασιών στους αποκλειστικούς της συνεργάτες. Η δέσμευση σε αυτή τη στρατηγική αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά καθώς σε συνέχεια των γραφείων που έχουν εγκαινιαστεί προσφάτως στην Κόρινθο, τη Μυτιλήνη, τον Πύργο και το Κολωνάκι, η ΑΧΑ δημιουργεί νέο γραφείο στην Ξάνθη.

Στόχος της Διεύθυνσης Αποκλειστικού Δικτύου Διανομής είναι να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της τόσο στην Αθήνα όσο και σε σημαντικές περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να γίνουν ενεργά μέλη της Εταιρείας.

Υπεύθυνος στο νέο γραφείο της ΑΧΑ στην Ξάνθη, θα είναι ο Χρίστος Παπακωνσταντίνου. Το γραφείο ανήκει στη Διεύθυνση του Τάσου Παυλίδη, βρίσκεται στην οδό Σμύρνης 16 και Μιχαήλ Καραολή, με τους συνεργάτες της ΑΧΑ να είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο 25410 84999, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα ζωής, υγείας και περιουσίας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας