Εταιρείες

Νέος Εμπορικός Δ/ντής στην Euler Hermes Hellas αναλαμβάνει ο κ. Νικόλας Μπαδήμας

Η Euler Hermes ανέθεσε στον κ. Νικόλα Μπαδήμα τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή για τη θυγατρική της στην Ελλάδα, Euler Hermes Hellas. Ο κος Μπαδήμας, ο οποίος θα αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Βασίλη Χριστίδη, διαδέχθηκε τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου, ο οποίος διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής στην Euler Hermes Hellas για 18 χρόνια.

Προερχόμενος από τον Τραπεζικό κλάδο, με περισσότερα από είκοσι χρόνια επαγγελματικής πορείας, ο κος Μπαδήμας έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στην Τράπεζα Barclays (σε Λονδίνο και Αθήνα), στον Όμιλο Εγνατία Τράπεζα, στον Όμιλο Societe Generale και στον Όμιλο Πειραιώς.

Είναι απόφοιτος (BSc Industrial and Business Economics) του London School of Economics and Political Science (LSE). Επίσης πήρε το μεταπτυχιακό του τίτλο (MSc Econ) από το LSE.

Όπως αανφέρεται στο σχετικο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, ο κος Μπαδήμας έχει ως κύριο στόχο τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, καθώς επίσης και την παροχή προηγμένων λύσεων Ασφάλισης Πιστώσεων στην εγχώρια αγορά.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας