Διαμεσολαβούντες

Η Smart Insurance Agency εγκαινίασε ένα ιδιαίτερο γραφείο στον Πειραιά

Τα εγκαίνια των γραφείων του, στον Πειραιά, σε ένα κτήριο με ιστορία μεγαλύτερη των 150 χρόνων, πραγματοποίησε πρόσφατα ο κ. Κων/νος Μαρκουλάκης, επικεφαλής του Smart Insurance Agency. 

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πλήθος στελεχών από όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται το γραφείο, οι Πρόεδροι του ΣΕΜΑ, του ΠΣΣΑΣ, και του ΠΣΑΣ, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, ο Πρόεδρος και μέλη του Επιμελητηρίου Πειραιά, μέλος του οποίου είναι ο κ. Μαρκουλιδάκης, συνάδελφοι και πελάτες του γραφείου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Μαρκουλιδάκης ανέφερε: «Καταρχήν θα ήθελα να σας παρουσιάσω την SMART.

Η SMART είναι οι άνθρωποί της, όλοι όσοι σταδιακά μπήκαμε σε αυτό τον χορό που διαρκεί περισσότερο από 30 χρόνια.

Με οργανωμένο σύστημα ανάλυσης αναγκών, που δεν είναι η τυπική υποχρέωση που προκύπτει από το ΠΔ, αλλά επαγγελματική διαδικασία από το 1985.

Όραμά μας, η συνεχής ανάπτυξη και επιτυχία των συνεργατών μας, ώστε να βοηθούν τους πελάτες του,ς να ενημερώνουν σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε αξία:

Στους πελάτες μας, με επαγγελματίες συμβούλους με τεχνογνωσία και προσωπική εξυπηρέτηση που να ξεπερνάει τις προσδοκίες τους.

Στους συνεργάτες μας, έχοντας σαν σημείο αναφοράς τον κώδικα δεοντολογίας και ηθικής με φιλοσοφία σταθερά προσανατολισμένη στη δημιουργία υπεραξίας για τον πελάτη, τη δημιουργικότητα και την επίτευξη υψηλής απόδοσης –σημεία που ανταμείβονται ανάλογα.

Στο επάγγελμα, καταξιώνοντας τη θέση του επαγγελματία ασφαλιστή στην κοινωνία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο γραφείο με την αναπαλαίωση ενός κτηρίου με ιστορία μεγαλύτερη των 150 ετών με οικολογικές ευαισθησίες, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο, με τη σημαντική μείωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος και ανακυκλώνοντας συστηματικά όσο χαρτί δεν μπορούμε να αποφύγουμε να χρησιμοποιούμε. Δημιουργούμε ένα paperless γραφείο, πλήρως ψηφιοποιημένο, με στόχο η δουλειά μας να γίνεται παντού από ένα laptop.

Δημιουργούμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη της νέας γενιάς στο επάγγελμά μας, αξιοποιώντας τον θεσμό του mentoring, ώστε το γραφείο να περάσει στη νέα γενιά.

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα των εταιρειών ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους οικονομικούς και προσωπικούς τους στόχους. Να μπορούμε να τους δώσουμε αυτό που θα αγοράζαμε εάν ήμασταν στη θέση τους».

{gallery}EKDILOSEIS/Smart-Markoulidakis{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας