Διαμεσολαβούντες

Η moneymarket α.ε, μεγάλος νικητής στα e-volution Awards 2015

Στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «e-volution Awards 2015» που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής αγοράς σε ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, η money-market.α.ε αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητήςκατακτώντας 3 σημαντικές διακρίσεις.

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Boussias Communications και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο  GOTHAM City Stage παρουσία στελεχών της αγοράς και του ηλεκτρονικού εμπορίου και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Η moneymarket α.ε απέσπασε GOLD και SILVER διάκριση για τις καινοτόμες εφαρμογές της στο e-commerce, επιβεβαιώνοντας τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει στην ψηφιοποίηση της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα:

GOLD  AWARD – Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου  για την υπηρεσία insurancepro

Με όπλο την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από το insurancemarket.gr, η moneymarket δημιούργησε το insurancepro.gr, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ασφαλιστικών συναλλαγών (electronic insurance trading platform) που παρέχει καινοτόμα εργαλεία σε συνδυασμό με υπηρεσίες για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες ασφαλιστές. Μέσω του insurancepro, o επαγγελματίας ασφαλιστής πλέον έχει τη δυνατότητα να  ολοκληρώσει τη διαδικασία ασφάλισης σε λιγότερο από 3’ ενώ παράλληλα επιτυγχάνει 70% αύξηση του διαθέσιμου χρόνου του, 50% μείωση της ακυρωσιμότητας του χαρτοφυλακίου του και 35% αύξηση των κερδών του!

 

GOLD AWARD – ΨηφιακήΣτρατηγική (e-Strategy) για το insurancemarket.gr & insurancepro

moneymarket βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Στρατηγική» για τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει στην ψηφιοποίηση της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Σε επίπεδο BC  

  • με το insurancemarket.gr, έδωσε στον χρήστη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη διαδικασία από την έρευνα μέχρι και την αγορά 100% online

Σε επίπεδο BB

  • με τo insurancepro, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ασφαλιστικών συναλλαγών (electronic insurance trading platform) &
  • το Customer Segment Analysis and Pricing Tool, ένα καινοτόμο big data εργαλείο που έχει σαν στόχο την παροχή χρήσιμων στατιστικών δεδομένων πάνω στη με σκοπό  στη βελτιστοποίηση της τιμολογιακής και ποιοτικής του προσφοράς

 

SILVER – Ασφαλιστικές Υπηρεσίες  για το insurancemarket.gr

Η moneymarket βραβεύθηκε με silver award στην κατηγορία «Ασφαλιστικές Υπηρεσίες» για τους υψηλούς όγκους πωλήσεων, τις καινοτόμες διαδικασίες  και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Το insurancemarket.gr  δίνει κατά μέσο όρο 65,000 μοναδικές προσφορές ανά μήνα, αριθμός που αντιστοιχεί στο στο 80% – 65% της δυνητικής αγοράς ενώ αποτελεί το μοναδικό market place που ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει αντικειμενικά τις  μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν, ασφαλιστικό προϊόν.

«Οι διακρίσεις από το θεσμό των e-volution awards 2015, ανταμείβουν την συνεχή προσπάθειά μας για υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και βέλτιστη αγοραστική εμπειρία και μας δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο για τη δημιουργία  ακόμα πιο πρωτοπόρων διαδικασιών και τεχνολογικών καινοτομιών μέσα στο 2015», υπογραμμίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Εταιρείας.

Στη φωτ. από αριστερά,οι κ.κ. Μανώλης Μαρσέλλος, Φώτης Ζάνζας και Σωτήρης Παπαντωνόπουλος παραλαμβάνουν το Gold Award.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας