Εταιρείες

Η Interamerican ενιχύει το εταιρικό της δίκτυο

Μεγαλύτερος από κάθε άλλη συμμετοχή ήταν ο αριθμός των νέων συνεργατών της Interamerican που έλαβαν μέρος στις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που οργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν, συνολικά, 191 υποψήφιοι -υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τις περυσινές εξετάσεις (77)- των οποίων η ενσωμάτωση, με βάση τα συνήθη υψηλά ποσοστά επιτυχίας των διαγωνιζομένων της εταιρείας, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το δυναμικό του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων.

Όπως πληροφορούμαστε από σχετικό δελτίο τύπου, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδίου “Genesis”, η εταιρεία επενδύει οικονομικά στην προσέλκυση και υποστήριξη νέων συνεργατών που ξεκινούν σταδιοδρομία, παράλληλα με την εισαγωγή και έμπειρων διαμεσολαβούντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος και έως τον Νοέμβριο έχουν πιστοποιηθεί 311 νέοι συνεργάτες που θα κυμανθούν περί τους 350 έως το τέλος του έτους, έναντι 266 νέων πιστοποιηθέντων συνεργατών κατά το 2014.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι για την εκπαιδευτική οργάνωση και υποδομή της Interamerican, η διεύθυνση ανάπτυξης και εκπαίδευσης της εταιρείας, μετά από τη σχετική έγκριση της διεύθυνσης εποπτείας της ΤτΕ, συνιστά Πιστοποιημένο Κέντρο Επανεκπαίδευσης και Εξετάσεων Ασφαλιστικών Συμβούλων. «Το γεγονός αυτό συνδυάζει σημαντικά πλεονεκτήματα εκπαιδευτικής ευελιξίας και ανταγωνιστικής υπεροχής για την εταιρεία στο επίπεδο των δικτύων διαμεσολαβούντων», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Στη φωτ. ομάδα νέων συνεργατών της Interamerican που συμμετείχαν στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Συμβούλων στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας