Εταιρείες

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της

Η Eurolife ERB με σεβασμό στον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου, αφουγκράζεται τις ανάγκες του, με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτές και μαζί να αναπτυχθούν. Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιεί νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Ημερίδων για τους συνεργάτες της, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. «Για τη Eurolife ERB η κατάρτιση κάθε νέου συνεργάτη αποτελεί ουσιαστική επένδυση στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου, γι’ αυτό και στο τελευταίο τετράμηνο του έτους το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πλάνο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που εστιάζουν στις ανάγκες των συνεργατών της», επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Στο ίδιο δελτίο σημειώνεται ότι «σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife ERB είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πλάνου που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις επιμέρους ανάγκες των συνεργατών, στοχεύοντας στην σε βάθος επαγγελματική τους κατάρτιση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά άλλωστε του ασφαλιστικού κλάδου και το συνεχώς εναλλασσόμενο ασφαλιστικό περιβάλλον και ανάγκες των ασφαλισμένων καθιστούν αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη του εκάστοτε συνεργάτη».

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το περιεχόμενο του θα εστιάσει κυρίως σε:

  • Προγράμματα Επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης που καλύπτει και τους τρείς τομείς (Τομέας Α’ προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά, Τομέας Β΄ θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και Τομέας Γ’ ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων)
  • Εξειδικευμένα Εργαστήρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων.
  • Προετοιμασία υποψηφίων Εξετάσεων Πιστοποίησης (επίπεδο Α’ & Δ’) της ΤτΕ
  • Τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού χώρου MySpot

Επιπλέον υποστηρίζει ενεργά και τους συνεργάτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής με ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Advanced Program in Management for Insurance Executivesθα υλοποιηθούν 3 ανοιχτές επιμορφωτικές ημερίδες προσφέροντας σε όλους τους συνεργάτες τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, επιλέγοντας ως εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου.

Αναφορικά με το τρέχον πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, κ. Νίκος Δελένδας τόνισε: «Οι άνθρωποι της Eurolife ERB αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό και τη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. Κάθε προσπάθεια μας είναι ομαδική και αποτελεί ολοκληρωμένη δράση προσφέροντας προστιθέμενη αξία για τους ίδιους τους πελάτες μας».

Στο δελτίο τύπου σημειώνεται εν κατακλείδι: «Ο Ομίλος Eurolife ERB έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του επίλεκτου, εκπαιδευμένου, σύγχρονου και εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας δίκτυο συνεργατών του».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eurolife.gr/el/Cooperate/Externals/Epimorfosi

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας