Η ΑΙG βραβεύτηκε στα e-volution Awards

275

Το βραβείο Silver Award στην κατηγόρια “Redesign – Relaunch”, απέσπασε η AIG στη διοργάνωση Lighthouse e-volution awards 2016, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στον θεσμό e-volution awards, που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν πάνω από 260 εταιρείες, οι οποίες διακρίθηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών της ελληνικής αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, σε σχέση με τα αποτελέσματα, την ποιότητα των έργων αλλά και την καινοτομία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Ο κύριος Μάνος Χειράκης, Head of Direct Marketing της AIG, ανέφερε σχετικά: «Σε ένα άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι ο τομέας της online ασφάλισης αυτοκινήτου, οφείλεις να επενδύεις και να εξελίσσεσαι συνεχώς. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόκτηση του συγκεκριμένου βραβείου, το οποίο μας γεμίζει εκτός από χαρά και υπευθυνότητα για τη συνέχεια, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες μας με στόχο να γίνουμε πιο αποδοτικοί και γρήγοροι στην εξυπηρέτηση μας».

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΑΕΕ συμμετέχει στον Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.
Επόμενο άρθροΣτρατηγικός επενδυτής στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου το ΤΕΑ ΕΑΠΑΕ