Εταιρείες

Ημερίδες για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών πραγματοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Ημερίδων Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Ι. Χατζηιωσήφ.

Στις Ημερίδες Πωλήσεων, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 Μεσίτες Ασφαλίσεων, Ασφαλιστικοί Πράκτορες και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, οι Συνεργάτες της Εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τα κίνητρα άμεσου χαρακτήρα που επιβραβεύουν τη διατήρηση/αύξηση της παραγωγής, όσο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα νέα ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοίκηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, και του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων συνεργατών και Β/Α, κ. Α. Παπαδόπουλου, για τις σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες που δημιουργούνται από την επικείμενη ενοποίηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με την ERGO, τόσο για τους Συνεργάτες των δύο Εταιρειών, όσο και για ολόκληρη την ασφαλιστική αγορά.

O κ. Α. Παπαδόπουλος παρουσίασε τα Πρόσθετα Κίνητρα Αμοιβών έτους 2015, τα οποία λειτουργούν πλέον της Εμπορικής Πολιτικής. Τα κίνητρα αυτά, που χορηγούνται μηνιαία και απολογιστικά, αμείβουν-επιβραβεύουν τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου και την τοποθέτηση νέων εργασιών όλων των Κλάδων Ζημιών τυποποιημένων προγραμμάτων ασφάλισης και Ελεύθερων Κινδύνων. Επίσης, ανακοίνωσε τον νέο τετράμηνο Διαγωνισμό Πωλήσεων «SalesRally 2015», με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο συνδυασμός των Νέων Αμοιβών, του Διαγωνισμού Πωλήσεων, των βελτιώσεων των προγραμμάτων ασφάλισης Κλάδου Ζωής & Υγείας αλλά και του αυτοκινήτου, δημιουργούν ένα δυναμικό μείγμα ενεργειών, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων όλων των συνεργατών για το έτος 2015.

Η θεματολογία των ημερίδων πλαισιώθηκε από την αναλυτική παρουσίαση των Προγραμμάτων Κλάδου Υγείας, τα οποία, μετά τον πρόσφατο επανασχεδιασμό τους, καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη και συγκαταλέγονται στα πλέον ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση του καινοτόμου, ως προς τη διαχείρισή του, Προγράμματος «Ξένιος Δίας».

Στην ομιλία του προς το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, ο Δ/νων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κ. Ι. Χατζηιωσήφ, τόνισε: «Οι Συναντήσεις Πωλήσεων αποτελούν σημείο αναφοράς στον ετήσιο προγραμματισμό μας, διότι οικοδομούν την αμεσότητα και την αμοιβαιότητα με τους Συνεργάτες μας. Με το ισχυρό μίγμα πρόσθετων κινήτρων, με υπηρεσίες και ασφαλιστικά προγράμματα που συνεχώς αναβαθμίζονται, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι είμαστε σήμερα πιο κοντά στους Συνεργάτες μας. Ειδικά σε μία περίοδο όπου η συνένωση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με την ERGO βρίσκεται προ των πυλών, έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα πολλαπλά οφέλη που φέρνει αυτή η “συνάντηση” δυνάμεων, η οποία συνδυάζει την ευρωστία, το κύρος και την τεχνογνωσία ενός διεθνούς ομίλου, με την αναγνωρισιμότητα, τη μακρά εμπειρία και την αξιοπιστία που η Εταιρεία μας έχει κτίσει στην ελληνική αγορά.

Έτσι, η ομαλή μετάβαση στο περιβάλλον της νέας μεγάλης εταιρείας που δημιουργείται, αποτελεί τον στρατηγικό μας στόχο, με τρόπο που διασφαλίζει τόσο το συνολικό παραγωγικό και οικονομικό αποτέλεσμα, όσο και την απρόσκοπτη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

{gallery}EKDILOSEIS/ATE-anejartito-diktyo15{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας