Εταιρείες

Ημερίδα για ασφαλίσεις περιβαλλοντικής και αστικής ευθύνης, για τους συνεργάτες της Ιnteramerican

Ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους διαμεσολαβούντες των εταιρικών δικτύων πωλήσεων ήταν η ημερίδα που οργανώθηκε πρόσφατα, με τη συνεργασία της ΜΕΝΤΩΡ Πραγματογνώμονες-Εκτιμητές-Μηχανικοί ΑΕ, στα νέα διοικητικά γραφεία της Ιnteramerican στη Θεσσαλονίκη.

Από τους εισηγητές, κ.κ. Β. Βήχα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΝΤΩΡ, και Κ. Τσολακίδη, Τεχνικό Σύμβουλο περιβαλλοντικών ασφαλίσεων της Ιnteramerican, αναπτύχθηκαν θέματα γενικών ασφαλίσεων εκτός κλάδου αυτοκινήτων και συγκεκριμένα η περιβαλλοντική ευθύνη και η ασφάλιση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και η αστική ευθύνη. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν τα βασικά στοιχεία εκτίμησης επικινδυνότητας και στοιχεία ζημιών –στατιστικά, μελέτες περιπτώσεων– για τις ασφαλίσεις περιβαλλοντικής ευθύνης και ΑΠΕ. Αναλυτική παρουσίαση έγινε και για τις πτυχές των ασφαλίσεων αστικής ευθύνης, με έμφαση στις αρχές και το νομοθετικό περιβάλλον και ειδικότερη ανάπτυξη για την ασφάλιση τουριστικών καταλυμάτων.

Ο κ. Τ. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος της Ιnteramerican, ανοίγοντας την ημερίδα τόνισε την αναγκαιότητα της επαγγελματικής αναβάθμισης των διαμεσολαβούντων σε εξειδικευμένα θέματα γενικών ασφαλίσεων που αφορούν, κυρίως, σε μεγάλες επιχειρήσεις-πελάτες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας