Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την ασφαλιστική απάτη στον κλάδο αυτοκινήτων

Η ασφαλιστική απάτη στις αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτου είναι ο τίτλος του σεμιναρίου, διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών που θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, 16:00 – 20:15
  • Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 16:00 – 20:15

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Πένη Σαριδάκη, Δικηγόρος & Συνεργάτης του ΕΙΑΣ με μεγάλη εμπειρία στα θέματα ασφάλισης αυτοκινήτων.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη εικόνα με έμφαση στις αποζημιώσεις του Κλάδου Αυτοκινήτων, έτσι ώστε το διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό των αντίστοιχων Διευθύνσεων των ασφαλιστικών εταιρειών να έχει μία ολοκληρωμένη γνώση για τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της ασφαλιστικής απάτης μέσα από πρακτικές και μεθοδολογία χειρισμού, περιπτωσιολογία και στρατηγική λήψης αποφάσεων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους εργαζομένους στα Τμήματα Έκδοσης και Αποζημίωσης  Κλάδου Αυτοκινήτων, σε εργαζομένους γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και σε underwriters, διακανονιστές ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων αλλά και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, ώστε να διευρύνουν, εμπλουτίσουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου.  

 Περισσότερα για το σεμινάριο εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας