Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την Ασφάλιση κλάδου Αυτοκινήτων

Το Σεμινάριο, με θέμα “Ασφάλιση κλάδου Αυτοκινήτων Αποζημίωση – Νομικό Πλαίσιο”, είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, 16:30 – 19:45
  • Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, 16:30 – 19:45

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η κα Πένη Σαριδάκη,Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο εξειδικευμένη στο Ασφαλιστικό Δίκαιο.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η  ανάλυση  και  ενηµέρωση  αναφορικά  µε  το νοµικό πλαίσιο που διέπει τις Ασφαλίσεις του Κλάδου Αυτοκινήτων, την ερµηνεία των όρων και καλύψεων του ασφαλιστηρίου και τον αποτελεσµατικό χειρισµό, έλεγχο και διαχείριση των απαιτήσεων του κλάδου.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη, υπαλλήλους, underwriters, διακανονιστές ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων αλλά και των Νομικών Υπηρεσιών των ασφαλιστικών εταιριών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση και αποδοχή των κινδύνων αλλά και τον χειρισμό των απαιτήσεων στον Κλάδο Αυτοκινήτων. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου, ενώ θα είναι και ιδιαιτέρως χρήσιμο σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας