Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ σε συνεργασία με το ALBA

Στις αρχές Νοεμβρίου 2014 ξεκινά το ΕΙΑΣ τη νέα του συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, με την από κοινού δημιουργία ενός Master of Science (MSc) σε Insurance Risk Management (IRM), που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκηρύσσοντας την περίοδο εγγραφών που λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2014.

Το 18μηνης διάρκειας πρόγραμμα απευθύνεται: α) σε μεσαία και ανώτερα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ασφαλειών και χρειάζονται συστηματοποίηση των γνώσεων/δεξιοτήτων τους στην διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και ταυτόχρονα προσδοκούν την ανάπτυξή τους σε αποδοτικούς Managers ασφαλιστικών εταιριών, και β) σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην ασφαλιστική βιομηχανία και προσδοκούν την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων για την επιτυχημένη διαχείριση ασφαλιστικών υπηρεσιών και εταιρειών στον κλάδο των ασφαλειών.

Οι διδάσκοντες του Προγράμματος είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές και Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη Επιχειρήσεων, κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου ΑLBA, στην οδό Ξενίας 6-8, Πλ. Μαβίλη (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Για περισσότερες λεπτομέρειες (περιεχόμενο μαθημάτων, αίτηση, δίδακτρα κ.ά.) μπορείτε να επισκεφθείτε το web site του ΕΙΑΣ http://www.eias.gr ή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.eias.gr/images/files/MSc%20IRM_ALBA-EIAS_egkyklios-aitisi-mathimata-systatikes_05_02_014.pdf  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας