Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτική συνάντηση για το φιλικό διακανονισμό και σεμινάριο για τις ΑΠΕ

Το ΕΙΑΣ με τη σύμπραξη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Φιλικού Διακανονισμού (ΣΑΠ), για τους Διακανονιστές Κλάδου Αυτοκινήτων διοργανώνει Εκπαιδευτική Συνάντηση διάρκειας 4 εκπαιδευτικών ωρών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 15:30 – 19:45 και είναι χρήσιμο να παραστούν όλοι οι Διακανονιστές του Κλάδου Αυτοκινήτων των Ασφαλιστικών Εταιρειών. 

Εισηγητές των συναντήσεων αυτών θα είναιη κα Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της Ενώσεως Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ο  κ. Ιωάννης Ταβλαρίδης, Διευθυντής Πληροφορικής της Ενώσεως Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), καθώς και τα ακόλουθα Στελέχη από τη Διαχειριστική Επιτροπή Σ.Α.Π:  κ. Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών της ERB Eurolife Ασφαλιστικής, & κ. Γιώργος Παπαντωνόπουλος, Διευθυντής Κλάδου Αυτοκινήτων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ενδεικτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής:

  • Ανάλυση συμφωνίας Φιλικού Διακανονισμού
  • Λειτουργία Γραφείου Συμψηφισμού
  • Διαπιστώσεις των Ελέγχων Ζημιών από τις Εταιρίες – Μέλη.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΙΑΣ στα τηλέφωνα: 210 9219 660 & 684 και στα e-mails:  [email protected] & [email protected]

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη χορηγική στήριξη της ΦΙΛΗΣGlass, μιας εταιρείας που είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων, η οποία, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από το κρύσταλλο των οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα (πληροφορίες, κόστος, αίτηση συμμετοχής)

 

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις Ασφαλίσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Σεμινάριο διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών με θέμα τις Ασφαλίσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, 09.00 – 15.45

Σκοπός του Σεμιναρίουείναι η ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στην ελληνική αγορά, καθώς και η παρουσίαση τεχνολογιών-συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και η βαθύτερη κατανόηση των ασφαλίσεων Α.Π.Ε. (προϊόντων και ζημιών).

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, Μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Risk Management & Engineering της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz Ελλάδος.

Συντονιστής του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της Allianz Ελλάδος.

Ενδεικτικά τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου είναι:

  • Παρουσίαση τεχνολογιών – συστημάτων Α.Π.Ε. (π.χ. Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Βιοαέριο και Γεωθερμία).
  • Ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στην Ελληνική αγορά μετά και τις τροποποιήσεις του Ν.3468/2006 περί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Α.Π.Ε.
  • Ασφαλιστικά προϊόντα (CAR/EAR – Μηχανικές βλάβες – Πυρός και συμπληρωματικών κινδύνων – Απώλειας εσόδων).
  • Παραδείγματα ζημιών από την Ελληνική και διεθνή αγορά.
  • Οι νέες τάσεις της αγοράς των Α.Π.Ε.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας