Διαμεσολαβούντες

ΕΑΔΕ: Μπροστά στην Πειραιώς η διαμαρτυρία της Αθήνας

udated 4/11/2016

Μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς, στον πεζόδρομο της Κοραή, στις 11 π.μ. της Τρίτης 8 /10/2016 θα γίνει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΑΔΕ, στην Αθήνα με τo σύνθημα:

«Προστατεύουμε τον πελάτη μας, προβάλλουμε τα δικαιώματά του, καταγγέλλουμε τις τραπεζικές πρακτικές, προβάλλουμε την υπεραξία μας, προστατεύουμε το επάγγελμά μας».

 

  • Στον Πεζόδρομο της Κοραή, μπροστά από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ καλεί τα μέλη της και η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η  ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ συμμετέχει στην Συγκέντρωση της ΕΑΔΕ για την καταγγελία των αθέμιτων πρακτικών των Τραπεζών και τον ευτελισμό του θεσμού της ασφάλισης.

Καταγγέλλουμε την ολοένα και πιο προκλητική παρέμβαση των Τραπεζών στην υποχρέωση ασφάλισης των πελατών μέσω των Εταιρειών επιλογής τους και την στέρηση της ελεύθερης επιλογής Εταιρείας και Ασφαλιστή.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να λάβουν μέρος δυναμικά στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 8/11/2016 και ώρα 11:00΄ στον Πεζόδρομο της Κοραή, μπροστά από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Συνάδελφοι ας μη λείψει κανείς.

Μας αφορά όλους ! ! !

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

 Το Δ.Σ. της ΕΕΑΕ».

 

  • Την ίδια ώρα οι ασφαλιστές της Λευκάδας θα συγκεντρωθούν στο υποκαταστημα της Πειραιώς στην οδό Γολέμη 5-7.

 

updated 4/11/2016

Και το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτ. Μακεδονίας «Ο Άγιος Χριστόφορος» ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην Πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας, Δημήτρης Ακουμιανάκης και Βάια Λιούλια, «το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτ.Μακεδονίας συμμετέχει στην Πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις τραπεζικές τακτικές, οι οποίες καταλύοντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού προωθούν ασφαλιστικά προιόντα από τα γκισέ τους.

Έφτασε η ώρα να σταματήσουν την προσέγγιση πελατών, πουλώντας ασφαλιστικά προϊόντα με αντάλλαγμα την δήθεν καλύτερη αντιμετώπισή στις τραπεζικές τους ανάγκες.

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό απ όλους ότι και ασφαλιστές έχουν και αυτοί  εκτός από συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις και δικαιώματα ως επαγγελματίες.

Καλούμε όλα τα Μέλη του Σωματείου να στηρίξουν την προσπάθεια λαμβάνοντας μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 11:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)».


 

Σύνδεσμοι και Ενώσεις Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και Επιμελητήρια δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλο την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις παραστάσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις αθέμιτες πρακτικές των Τραπεζών που διοργανώνει η ΕΑΔΕ στις 8 Νοεμβρίου.

Μετά την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (βλ. εδώ) και τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων (βλ. εδώ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση.

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κατά τη συνεδρίασή του της 31/10/2016, συζήτησε μεταξύ άλλων θεμάτων και την σχεδιαζόμενη κινητοποίηση της Ε.Α.Δ.Ε. (Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος), για το πρόβλημα των πρακτικών προώθησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων από τις Τράπεζες και αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.

Το Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αφού έλαβε υπόψη το από 26/10/2016 Κείμενο / Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Δ.Ε., «αποφασίζει να συμπαρασταθεί στην Ε.Α.Δ.Ε. και καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, να λάβουν μέρος μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης του κοινού, δηλαδή των καταναλωτών, που θα γίνει και στον Πειραιά στις 8 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, μπροστά στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Γούναρη».

 

Ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών θα πραγματοποιήσει την διαμαρτυρία του έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου. Σημείο συνάντησης έξω από το Επιμελητήριο Ευβοίας Τρίτη 8/11/2016 ώρα:10:30.
«Η Παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Κανένας αγώνας δεν κερδίζεται δίχως μάχη.Το πρόβλημα μας αγγίζει όλους», τονίζουν η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου.

 

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας ενημέρωσε την ΕΑΔΕ ότι το υποκατάστημα τραπέζης που έχουν επιλέξει είναι της Eurobank (217) με διεύθυνση Μεγ. Αλεξάνδρου 9, Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση/κάλεσμα της ΕΑΔΕ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας