Εταιρείες

Δ. Συκοβάρης και Σ. Ζερβουδάκη με αναβαθμισμένους ρόλους στο M.D.R.T.

Η συστηματική συνεισφορά της International Life στον ασφαλιστικό θεσμό επιβεβαιώνεται και με την αναβάθμιση επιτυχημένων ασφαλιστικών της συμβούλων σε νευραλγικές θέσεις του Οργανισμού M.D.R.T.

Όπως μας πληροφορεί με σχετικό δελτίο τύπου της η εταιρεία, ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, μετά από δύο συνεχή χρόνια επιτυχημένης θητείας ως Country Chair της Επιτροπής Επικοινωνίας του M.D.R.T. για την Ελλάδα, ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της ζώνης Δυτικής και Νότιας Ευρώπης (Ζώνη 10).

Ο κ. Συκοβάρης ξεκίνησε επισήμως τη νέα του θητεία την 1η Σεπτεμβρίου 2013, αντικαθιστώντας τον κ. Asvin Chauhan. Ο κ. Συκοβάρης είναι διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της International Life από το 1992, εργάζεται στο γραφείο της Χαλκίδας και ανήκει στο Agency του κ. Χρήστου Γαληρόπουλου. Για 7η συνεχή χρόνια είναι μέλος του M.D.R.T. και παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα Παγκόσμια Συνέδρια M.D.R.T. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Country Chair Ελλάδος επέδειξε σημαντικό έργο για την προώθηση της φιλοσοφίας του MDRT και την ανάδειξη του ασφαλιστικού επαγγέλματος, ενώ πρωταγωνίστησε στην διοργάνωση ημερίδων, workshops και ανάλογων πρωτοβουλιών. Επίσης, έχει διατελέσει εκπρόσωπος της International Life στην Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας του M.D.R.T. από το 2007 έως το 2010 καθώς και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου M.D.R.T. Europe ClassIQ.

Επίσης σημαντική επιτυχία για την εταιρεία αποτελεί η αναβάθμιση της κας Σοφίας Ζερβουδάκη, που από 3 Σεπτεμβρίου 2013 αναλαμβάνει την θέση της Company Chair της International Life για τον οργανισμό M.D.R.T. Η κα Σοφία Ζερβουδάκη είναι επιτυχημένη ασφαλιστικός σύμβουλος της εταιρείας από το 2000 και εργάζεται στο Υποκατάστημα της κας Αθηνάς Πεφανίου στην Αθήνα που ανήκει στο Area του κ. Στράτου Ξανθόπουλου. Κατακτά κάθε χρόνο θέση στη «Λέσχη Προέδρου», την ομάδα των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρείας, ενώ έχει στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις και αναγνώριση. Από το 2007 είναι μέλος του M.D.R.T, συμμετέχει στα παγκόσμια συνέδρια M.D.R.T. Annual Meetings στην Αμερική, ενώ έχει επιδείξει σημαντική συνεισφορά στις ημερίδες και τις πρωτοβουλίες που διοργανώνονται από τον διεθνή οργανισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Συκοβάρης και η κα Ζερβουδάκη είναι μέλη του μη κερδοσκοπικού σωματείου Hellenic Financial Planners Association με στόχο να προωθήσουν την αξία του financial planning και των συνεπαγόμενων πλεονεκτημάτων για έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο.

Η International Life ενθαρρύνει κάθε χρόνο τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων συνεργατών της στο παγκόσμιο συνέδριο MDRT Annual Meeting μέσω εσωτερικών διαγωνισμών και άλλων κινήτρων.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας