Διεθνή

Δύο Πλήρεις Yποτροφίες προσφέρει στα μέλη του το ΑΙΚ

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου προσφέρει δύο πλήρεις Yποτροφίες σε Μέλη του για τα Mεταπτυχιακά Προγράμματα “MSc in Management with Specialization in Insurance” και “MSc in Financial Services with Specialization in Insurance Management”.

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Cyprus International Institute of Management (CIIM) προσφέρουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα “MSc  in Management with Specialization in Insurance” και “MSc in Financial Services with Specialization in Insurance Management”.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας.

Στα Προγράμματα γίνονται δεκτοί κάτοχοι του “Διπλώματος Ασφαλιστικών Σπουδών” (ΔΑΣ) του ΑΙΚ με πέντε χρόνια προϋπηρεσία ή κάτοχοι Πανεπιστημιακών Διπλωμάτων. Επίσης  γίνονται δεκτοί και οι κάτοχοι του LUTC ή του ΔΑΔΑ του ΑΙΚ με δέκα χρόνια προϋπηρεσία. 

Για τα Προγράμματα  Σεπτεμβρίου 2016, το CIIM  προσφέρει δύο πλήρεις  υποτροφίες των €8,500 η κάθε μία και μείωση στα δίδακτρα από 20% μέχρι και 40% σε Σπουδαστές – Μέλη του ΑΙΚ, που θα υποβάλουν αίτηση μέσω του Ινστιτούτου μας μέχρι την 30η   Αυγούστου  2016.

Οι πλήρεις υποτροφίες θα παραχωρηθούν μια για κάθε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και νοουμένου ότι οι αιτητές  πληρούν τα κριτήρια.  Η αξιολόγηση των αιτήσεων για υποτροφία θα γίνεται αποκλειστικά από το CIIM.

Επίσης μπορούν να γίνουν δεκτοί και κάτοχοι Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων σε άλλα θέματα με ανάλογες  εξαιρέσεις  και αναπροσαρμογές στα δίδακτρα μέχρι και  30%.

Τα Προγράμματα είναι διάρκειας  18 μηνών  και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται σε  €9,580 (€8,500 δίδακτρα, €850 εγγραφή, €180 εκπαιδευτικό υλικό  και €50 δικαίωμα αίτησης).  Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Η πιο πάνω συνεργασία με το CIIM σε μεταπτυχιακό επίπεδο καλύπτει το βασικό στόχο του Ινστιτούτου που είναι η συνεχής αναβάθμιση των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών προς τα στελέχη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο με τις λεπτομέρειες των Προγραμμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ανδρέα Ευσταθίου στο τηλ. 22761533.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας