Εταιρείες

ΑΧΑ: Στην κορυφή των Best Workplaces 2016

Μία πολύ σημαντική διάκριση πέτυχε η ΑΧΑ Ασφαλιστική, η οποία αναδείχθηκε ως η καλύτερη Εταιρεία στην Ελλάδα για το εργασιακό περιβάλλον της, στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Best Workplaces, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 250 εργαζόμενους και πάνω.

«Από τις 3 Απριλίου 2016, η ΑΧΑ, η μεγαλύτερη επωνυμία παγκοσμίως, κατακτά την κορυφή και στην Ελλάδα, χάρις στη δυναμική ψήφο εμπιστοσύνης των ανθρώπων της. Πρόκειται για μια μεγάλη πρωτιά, η οποία αποτελεί τον καρπό της συνέπειας, της επιμονής και της αφοσίωσης όλων των ανθρώπων του οργανισμού, από το 2007, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία..

Στο ίδιο δελτίο σημειώνεται ότι «η επιλογή της ΑΧΑ να τοποθετεί τους ανθρώπους της στο επίκεντρο της στρατηγικής της είναι ξεκάθαρη και διαχρονική. Όλα ξεκινούν με τους ανθρώπους της και καταλήγουν σε αυτούς. Η επαγγελματική εξέλιξη και ανάπτυξή τους αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικής προόδου του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΧΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε 5 κύριους πυλώνες – ΑΧΑ επιβραβεύομαι, ΑΧΑ αναπτύσσομαι, ΑΧΑ ανταμείβομαι, ΑΧΑ επικοινωνώ και ΑΧΑ απολαμβάνω – υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές, ακούγοντας με προσοχή τα μέλη της και βελτιώνοντας συνεχώς το πλάνο δράσης της».

Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, δήλωσε: «Η σημαντική αυτή νίκη δικαιώνει τη στρατηγική μας και αναγνωρίζει την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση. Οι εργαζόμενοί μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητάς μας. Για να προστατεύουμε τους πελάτες μας πρέπει, πρωτίστως, να προστατεύουμε τους ανθρώπους μας. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που κερδίζουμε την κορυφή και στην Ελλάδα και μεγάλη ευθύνη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους μας. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του οργανισμού μας για την εμπιστοσύνη τους και την υψηλή δέσμευσή τους».

Η κα Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέφερε: «Η σημαντική διάκρισή μας έχει το όνομα της συλλογικής επιτυχίας και είναι αποτέλεσμα των μακρόχρονων προσπαθειών όλων των εργαζομένων, καθώς και της καταλυτικής δέσμευσης της Διοίκησης της Εταιρείας μας. Η διάκριση της πρωτιάς ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Επιλέγοντας να εργαζόμαστε με κατάθεση ψυχής, θωρακίζουμε τον οργανισμό μας έναντι κάθε δυσκολίας και πρόκλησης. Είμαστε υπερήφανοι για την Εταιρεία μας και το αποδείξαμε!».

Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work Institute Hellas ® και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA Graduate Business School.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας