Εταιρείες

ΑΧΑ Ασφαλιστική: Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων

«ΑΧΑ Symphony / ΑΧΑ Σύμφωνοι» ήταν το θέμα του φετινού ετήσιου Συνεδρίου Πωλήσεων της ΑΧΑ Ασφαλιστικής. Το συνέδριο  και η τελετή βραβεύσεων των καλύτερων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου, στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 330 συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό της Εταιρείας.

Η αυλαία άνοιξε με τη νεανική ομάδα 2 λυρικών τραγουδιστών και 8 έμπειρων μουσικών, Oper(o), η οποία ερμήνευσε γνωστές άριες υπό τη διεύθυνση του μαέστρου τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, απερχόμενος Διευθυντής Δικτύων Διανομής, καλωσόρισε τους επίλεκτους συνεργάτες και το προσωπικό της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, οι οποίοι αποτελούν τη φωνή και τα πρώτα όργανα της ορχήστρας της ΑΧΑ Ελλάδας.

Παραλαμβάνοντας την μπαγκέτα του μαέστρου, ο κ. Eric Kleijnen, Διευθύνων Σύμβουλος, παρουσίασε τα αποτελέσματα του Ομίλου ΑΧΑ και της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, τα οποία αποτελούν, όπως τόνισε, την καλύτερη απόδειξη ότι η ΑΧΑ παραμένει στην κορυφή, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση των τελευταίων 5 ετών. Επίσης, υπογράμμισε τις στρατηγικές προτεραιότητες της Εταιρείας και συνεχάρη τους Συνεργάτες για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Οι κκ. Διαμαντής Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών καιΘωμάς Πουφινάς, Offer Director, ανέλυσαν τη στρατηγική της Εταιρείας, καθώς και το νέο μοντέλο λειτουργίας της, το οποίο στοχεύει να ενισχύσει την εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη, να βελτιώσει την τιμολόγηση και να επιταχύνει τη δημιουργία πιο ανταγωνιστικών προϊόντων. Επιπλέον, παρουσίασαν τα επιτυχή αποτελέσματα του 2012 στους στρατηγικούς τομείς της Προστασίας, της Υγείας και του Αυτοκινήτου και τα ευέλικτα προϊόντα που θα διατεθούν προς πώληση το 2013, με στόχο να καλύψουν τις νέες ανάγκες των πελατών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές δυσκολίες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η κα Κατερίνα Αναγνώστου, Διευθύντρια Δικτύου Agency και Υποστήριξης Δικτύων Διανομής, μίλησε για την «Τέχνη του Πολέμου». Απευθυνόμενη στο Αποκλειστικό Δίκτυο, τόνισε ότι «η Τέχνη του Πολέμου δεν έχει μυστικά. Απαιτεί απόφαση, ξεκάθαρο στόχο και αποτελεσματική στρατηγική , στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται: η επιστροφή στον πελάτη, η δυνατότητα ανάδειξης αναγκών, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η συνδυαστική προώθηση προϊόντων (cross-selling)».

Από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του Συνεδρίου ήταν η παρουσίαση 4 Ασφαλιστικών Συμβούλων, οι οποίοι αποτελούν τους πιο δυνατούς εκπροσώπους των κύριων στρατηγικών προτεραιοτήτων της Εταιρείας για το 2012. 
Ο κ. Γρηγόρης Πατρίκιος μίλησε για την Επιστροφή στον Πελάτη, ο κ. Γιώργος Λύτρας για την Πώληση προϊόντων Προστασίας, ο κ. Παναγιώτης Καραΐσκος για τον κλάδο Υγείας και ο κ. Αχιλλέας Μπάτσιος για τις Ασφαλίσεις Κατά Ζημιών.

Επίσης, προσκεκλημένος στο Συνέδριο της ΑΧΑ, ήταν ο κ. Παναγιώτης Κοτρωνάρος, αρχηγός της πρώτης Ελληνικής Ορειβατικής Ομάδας που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ. Ο κ. Κοτρωνάρος αφηγήθηκε, με τη βοήθεια του Συμβούλου Επιχειρήσεων, κ. Μανούσου Μαροπάκη, τη συγκλονιστική ιστορία της ομάδας του, τονίζοντας πως για να φτάσεις ψηλά θα πρέπει να έχεις «σκέψη σκακιστή, αντανακλαστικά ραλίστα και αντοχή μαραθωνοδρόμου».

Στο τέλος, ο κ. Δ. Χατζηστύλης, συνεχάρη όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για την επιτυχημένη πορεία τους μέσα στο 2012 και υπογράμμισε ότι «όπως σε μια συμφωνική ορχήστρα, έτσι και στην οικογένειά μας, ο καθένας από εμάς αποτελεί μία ξεχωριστή μελωδία. Όλες οι μελωδίες αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν ενώνονται για να δημιουργήσουν την αρμονία. Εμείς, οι υπερήφανοι συνθέτες της ΑΧΑ Symphony, είμαστε Σύμφωνοι!». Κλείνοντας, κάλεσε στη σκηνή το νέο Διευθυντή Δικτύων Διανομής, κ. Νίκο Σακελλαρίου, ο οποίος τόνισε πόσο υπερήφανος αισθάνεται που είναι πλέον μέλος ενός από τους πιο ισχυρούς Ασφαλιστικούς Ομίλους παγκοσμίως.

Το ετήσιο συνέδριο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ολοκληρώθηκε με ένα δυναμικό κύκλο 330 κρουστών. Υπό τη μουσική διεύθυνση του Πέτρου Κούρτη και της ομάδας του.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας