Βιβλιοπαρουσιάσεις

Ασφαλιστικό Ερμηνευτικό Λεξικό, Γ. Α. Χριστοφίδη – Τώρα με μειωμένη τιμή

To βιβλιοπωλείο FINANCIAL FORUM εξασφάλισε και σας προσφέρει το «Ασφαλιστικό Ερμηνευτικό Λεξικό» του Γιαννάκη Α. Χριστοφίδη στην τιμή των €40 (αρχική τιμή €60).

Λίγα αντίτυπα – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Το «Ασφαλιστικό Ερμηνευτικό Λεξικό» του Γιαννάκη Α. Χριστοφίδη, ACII, Chartered Insurer, με περισσότερα από 24.800 λήμματα, απευθύνεται κυρίως στον ασφαλιστικό κόσμο και στους σπουδαστές ασφαλιστικών θεμάτων. Είναι όμως εξίσου χρήσιμο για δικηγόρους, λογιστές, μεταφραστές, ιδιωτικές και δημόσιες σχολές και γενικά για επαγγελματίες που ασχολούνται με χρηματοοικονομικά θέματα.
Το λεξικό είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αναφοράς που πρέπει να έχει στη βιβλιοθήκη του κάθε επαγγελματίας ασφαλιστής.

Η έκδοση χωρίζεται σε τρία μέρη: Αγγλοελληνικό ερμηνευτικό λεξικό (283 σελίδες), Συντομογραφίες (22 σελίδες) και Ελληνοαγγλικό λεξικό (128 σελίδες). Το λεξικό περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούνται στην ασφαλιστική ορολογία, όπως Γενικές Ασφαλίσεις (Ασφαλίσεις Περιουσίας, Μεταφορών Οχημάτων, Ευθύνης, Λοιπών ασφαλίσεων), Ατομικές Ασφαλίσεις (ασφαλίσεις Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Ασθένειες, Προσόδων), ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα, ασφαλιστικούς, αντασφαλιστικούς, αναλογιστικούς, ναυταασφαλιστικούς, νομικούς όρους, όρους απαιτήσεων, μάρκετινγκ, πωλήσεων, διαχείρισης κινδύνων, συντομογραφίες, κ.ά.

Ο συγγραφέας είναι στο ασφαλιστικό επάγγελμα, το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις, για πάνω από 40 χρόνια, εργαζόμενος στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου την περίοδο 1989-1993, Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του την περίοδο 1987-1989 και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων την περίοδο 1989-2003.

Ανάμεσα στα έργα του είναι τα βιβλία: Εισαγωγή στην Ασφάλιση και Βασικά Στοιχεία της Ασφάλισης. Πρωτοστάτησε στην εισαγωγή των εξετάσεων του Πιστοποιητικού Ασφαλιστικών Σπουδών το 1989 και του Πιστοποιητικού Βασικής Ασφαλιστικής Κατάρτισης το 1991.

Έκδοση: Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου-Intercollege Press

Για τις παραγγελίες σας:
Bιβλιοπωλείο FINANCIAL FORUM, Αγίου Κων/νου 43, Μαρούσι
Τηλ.: 210 6127502, Fax: 210 6127719, e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας