Εκπαίδευση

Ασφαλίσεις κλάδου Μεταφορών από το ΕΙΑΣ

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε στο σεμινάριο που διοργάνωσε το ΕΙΑΣ με θέμα: «Ασφαλίσεις κλάδου Μεταφορών» και λόγω της αυξημένης ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει, το ΕΙΑΣ θα επαναλάβει το ίδιο Σεμινάριο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και εξειδικευμένο θέμα.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

 • Τετάρτη 15 Ιουνίου: 16:30 – 19:45
 • Πέμπτη 16 Ιουνίου: 16:30 – 19:45

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Διονύσης Κορομάντζος, Ειδικός Κλάδου Μεταφορών & Σκαφών.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η μελέτη, η εμβάθυνση και ο εμπλουτισμός των ασφαλιστικών γνώσεων του Κλάδου Μεταφορών καθώς και η σωστή αντιμετώπιση διακανονισμού των ζημιών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών εταιριών και υπαλλήλους του Κλάδου Μεταφορών  καθώς και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που έχουν σχετική εμπειρία, όσο και σε άτομα που σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στον Κλάδο Μεταφορών.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα-Αίτηση συμμετοχής 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας