Ασφάλεια Ζωής Μy Family First από τη Eurolife ERB

Το προϊόν προστασίας οικογένειας My Family First – Ασφάλεια Απώλειας Ζωής παρουσίασε πρόσφατα στους συνεργάτες της η Eurolife ERB. Το My Family First – Ασφάλεια Απώλειας Ζωής δημιουργήθηκε από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική στο πλαίσιο της στρατηγικής της για έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά του στην περίπτωση της απώλειας ζωής από ασθένεια ή ατύχημα, με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης. Το προϊόν αποτελεί λύση για τον πελάτη που αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ανάγκη να εξασφαλίσει την οικογένειά του, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, από αιφνίδια μεταβολή εισοδημάτων, λόγω απώλειας της ζωής του.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ζητούν:

  • να απαλλάξουν την οικογένειά τους από τα άμεσα οικονομικά βάρη που συνεπάγεται η απώλεια ζωής, όπως φόρους, έξοδα ή άλλες υποχρεώσειςֹ
  • να περιορίσουν το κενό που δημιουργείται απότομα στον οικιακό προϋπολογισμό, όταν καταργείται μια ζωτική πηγή εισοδήματοςֹ
  • να είναι ήσυχοι ότι, εάν τυχόν συμβεί το απρόοπτο, δεν θα επιφέρει συμβιβασμούς στο βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Η ασφάλιση My Family First – Ασφάλιση Απώλειας Ζωής δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο:

  • να εξασφαλίσει ένα κεφάλαιο ασφάλισης που καταβάλλεται εφάπαξ στην οικογένειά του σε περίπτωση απώλειας ζωής του από ασθένεια ή ατύχημα, ακόμη κι αν αυτή συμβεί την επόμενη κιόλας μέρα από την έναρξη του προγράμματοςֹ
  • να επιλέξει διάρκεια προγράμματος και ύψος κεφαλαίου ασφάλισης (από €3.000), ώστε να μπορεί εύκολα να καλύπτει το κόστος του αντίστοιχου ασφαλίστρου ֹ
  • να καταβάλλει στην αρχή χαμηλό ασφάλιστρο, που αυξάνεται σταδιακά κατά 5% κάθε χρόνο.
  • να εξασφαλίσει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, συμπληρώνοντας την ασφάλισή του με καλύψεις από άλλους κλάδους ασφάλισης ζωής, όπως Δημιουργίας Κεφαλαίου, Υγείας, κ.ά.

Επιπλέον, επιλέγοντας να προσθέσει στο My Family First – Ασφάλιση Απώλειας Ζωής την ασφάλιση My Family First – Απώλεια Ζωής από Ατύχημα, με μικρή διαφορά στο ασφάλιστρό του, διπλασιάζεται το κεφάλαιο ασφάλισης που θα καταβληθεί εφάπαξ στην οικογένειά του σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.

Το τελικό ασφάλιστρο διαμορφώνεται ανάλογα με τις καλύψεις που θα επιλεγούν, τη διάρκεια του προγράμματος, το ύψος του κεφαλαίου ασφάλισης, τη συχνότητα καταβολής του ασφαλίστρου, την ηλικία και την κατάσταση της υγείας του υποψήφιου ασφαλισμένου.

Το ασφάλιστρο καταβάλλεται με πληρωμή στο ταμείο της Eurobank, με πάγια εντολή χρέωσης του τραπεζικού λογαριασμού του στη Eurobank, με πάγια εντολή χρέωσης της πιστωτικήςτου κάρτας (Visa ή Mastercard), οποιασδήποτε τράπεζας μέσω e-Banking της Eurobank, με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας μέσω της υπηρεσίας Live Pay της Eurobank, τηλεφωνικά μέσω Europhone Banking της Eurobank, με ταχυπληρωμή.

Η τακτική καταβολή του ασφαλίστρου μπορεί να γίνεται κάθε 3, 6 ή 12 μήνες, και μηνιαίως, εφόσον η πληρωμή πραγματοποιείται με πάγια εντολή χρέωσης πιστωτικής κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού Eurobank του ασφαλισμένου. Για δόσεις μικρότερες του έτους, υπάρχει σχετική επιβάρυνση ανάλογα με τη συχνότητα καταβολής.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας