Εταιρείες

Αποχωρεί από την AIG η Έφη Κοσσυβάκη


Η κα  Έφη Κοσσυβάκη αποχωρεί από την AIG λόγω συνταξιοδότησης. «Η προσφορά της Έφης στην εταιρία είναι δύσκολο να αποτυπωθεί μέσα σε λίγες γραμμές. Οι παλαιότεροι από εσάς θα τη θυμάστε αρχικά ως Διευθύντρια του Υποκαταστήματός της εταιρείας στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν προσελήφθη το 1999. Οι νεότεροι θα τη γνωρίσατε ως Business Development Unit Manager, υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Agency στη Νότια Ελλάδα και στη συνέχεια για το σύνολο της Επικράτειας, ως Agency Manager.

Όσοι έχετε συνεργαστεί άμεσα μαζί της γνωρίζετε πως πρόκειται για μια εξαιρετική επαγγελματία, με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση στη δουλειά της και την εταιρεία. Όλα αυτά τα χρόνια η Έφη ήταν από τα βασικά στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης: συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της AIG, στη διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών μας και στη χάραξη της εμπορικής μας πολιτικής. Βοήθησε την εταιρία να αναπτυχθεί παρά τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες της αγοράς των τελευταίων χρόνων και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με επιτυχία. Πέραν όμως των στόχων παραγωγής, ξεχώρισε και για τις ικανότητές της ως manager, διακρίνοντας και αναδεικνύοντας το ταλέντο πολλών συναδέλφων που ωρίμασαν και εξελίχθηκαν επαγγελματικά δίπλα της. Εκ μέρους της Διοίκησης της AIG, όλων των εργαζομένων αλλά και προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω την Έφη για τη συνεισφορά και το έργο της στην εταιρεία», αναφέρει για την κα Κοσσυβάκη ο Εμπορικός Δ/ντής της Εταιρείας, κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, σε ενημερωτικό του σημείωμα προς τους συνεργάτες της AIG .

Ο ίδιος σε ό,τι αφορά την αντικατάστασή της, σημειώνει ότι: «ήδη εργαζόμαστε ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στον ερχόμενο μήνα, οπότε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Στο μεσοδιάστημα όλα τα στελέχη της Εμπορικής Διεύθυνσης θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας