Διεθνή

Ανανέωση με καινούριο Brand για την Geneva Association

Το κορυφαίο διεθνές ασφαλιστικό think tank, η Geneva Association υιοθέτησε νέο εμπορικό σήμα που περιλαμβάνει νέο λογότυπο και παλέτα χρωμάτων που παρέχουν πιο ισχυρή αναγνώριση και σαφέστερη ταυτότητα για την Ένωση που προχωράει με δυναμισμό στο μέλλον. Το λογότυπο και τα χρώματα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της εμφάνισης της Geneva Association  και επιτρέπουν μια σαφή αναγνώρισή της σε όλα τα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, καθώς και σε μικρότερες πλατφόρμες, όπως smart phones και tablets.

«Το νέο λογότυπο παρέχει μια ισχυρή και σαφώς αναγνωρίσιμη φίρμα για την Ένωση», δήλωσε ο Anthony Kennaway, Επικεφαλής Τμήματος Επικοινωνίας της Geneva Association. “Αντανακλά όχι μόνο το 40 χρόνια της ιστορίας μας στη διαχείριση κινδύνων και την έρευνα επί ασφαλιστικών ζητημάτων, αλλά και τον όλο και πιο επιδραστικό ρόλο μας στην προώθηση πολιτικών που σχετίζονται με την ασφάλιση και στις δημόσιες συζητήσεις με τα ενδιαφερόμενα μέρη σε παγκόσμιο επίπεδο.”

Η Geneva Association ιδρύθηκε το 1973, είναι ένα διεθνές ασφαλιστικό think tank που παράγει και προωθεί υψηλού επιπέδου έρευνες και αναλύσεις  σχετικά με στρατηγικά θέματα της ασφάλισης και τη διαχείρισης κινδύνων, παγκοσμίως. Μέλη της είναι προσωπικά οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Οι εταιρείες που εκπροσωπούν έχουν συνολικό ενεργητικό πάνω από US $ 11.7τρις, εδρεύουν σε 27 χώρες σε όλο τον κόσμο και απασχολούν περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα που εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 140 χώρες.

Η έρευνα της Geneva Association προωθεί τον διάλογο σχετικά με θέματα πολιτικής μεταξύ των μελών του, ακαδημαϊκών, φορέων καθορισμού προτύπων για τη χάραξη πολιτικής, κυβερνήσεων, διεθνών οργανισμών και του ευρύτερου κοινού. Στόχος της είναι να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει την κατανόηση για το μοναδικό ρόλο και τη σημασία της ασφάλισης στις οικονομίες και τις κοινωνίες, μέσα από συνέδρια, εκδόσεις, και τον ενεργό διάλογο με όλους τους αρμόδιους φορείς. Έχει ενεργό ρόλο στις συζητήσεις με τους αρμόδιους χάραξης πολιτικής, τους κεντρικούς τραπεζίτες, τις ρυθμιστικές και εποπτικές αρχές πάντοτε εκπροσωπώντας την ασφαλιστική βιομηχανία.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας