Διαμεσολαβούντες

Ολοκληρώθηκε η ίδρυση της GAMA Hellas

Μετά από 2 χρόνια  εντατικής προσπάθειας ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η ίδρυση του GAMA Hellas, του παραρτήματος της GAMA International στην Ελλάδα. Η υπογραφή του σχετικού memorandum μεταξύ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) και της GAMA International ήταν η τυπική κατάληξη των διαβουλεύσεων που έγιναν τον Μάρτιο στο περιθώριο του LAMP 2014 στο Nashville, των ΗΠΑ. 

Η συμφωνία συνυπογράφεται, όπως ορίζεται άλλωστε από τις διαδικασίες της GAMA International και από τον 1ο πρόεδρο του GAMA Hellas κ. Κλέαρχο Πεφάνιο.

Ο κ. Πεφάνιος με την πολύχρονη εμπειρία του στα συνέδρια της GAMA International ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη σύνδεση της GAMA International με την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο ΠΣΣΑΣ και ο πρόεδρός του κ. Δημήτρης Γαβαλάκης αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα και σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και μεθοδικότητας υλοποίησαν την ίδρυση του 1ου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο που εξέδωσε ο ΠΣΣΑΣ και η GAMA Hellas, «οι δύο μέχρι σήμερα επιτυχημένες ετήσιες ημερίδες με εισηγητές κορυφαίους ομιλητές από την GAMA International ήταν το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας αλλά ταυτόχρονα ήταν και η απόδειξη για τη συνεισφορά που θα έχει η ίδρυση του παραρτήματος στην κατάρτιση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των στελεχών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς».

Τους τελευταίους μήνες ουσιαστική ήταν οι συμβολή των κ.κ. Ιωάννη Τοζακίδη από την Interamerican, Αθανάσιου Κατσιγιάννη από την ING, Ιωάννη Νίνου από τη Prime, Λουκά Γεωργιάδη από τη Metlife, και της κας Εβίτας Λαμπαδιάρη από την International Life, οι οποίοι σε πλαίσιο εθελοντισμού και συλλογικότητας, όπως άλλωστε πρεσβεύει η φιλοσοφία της GAMA International θα πλαισιώνουν τον κ. Πεφάνιο και τον πρόεδρο του ΠΣΣΑΣ σε κάθε δράση του GAMA Hellas.

Κυρίαρχο μέλημα είναι η διεύρυνση της επιτροπής με εκπροσώπους όλων των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και ανεξάρτητων εταιρειών διαμεσολάβησης,  με στόχο το GAMA Hellas να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην διάδοση υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας για τα μέλη του.

Τα μέλη του GAMA Hellas θα απολαμβάνουν όλα τα οφέλη των μελών της GAMA International έχοντας ετήσια συνδρομή $ 174, σημαντικά μειωμένη σε σχέση με αυτή που ισχύει σήμερα ($ 395) για όλα τα μέλη της παγκοσμίως.

«Ο ΠΣΣΑΣ, έχοντας ως κυρίαρχο μέλημά του, την σύμπνοια των στελεχών της αγοράς μας με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του γνωστικού επιπέδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, πέρα από ανταγωνισμούς και προσωπικές ή εταιρικές φιλοδοξίες, στοχεύει να αποτελέσει παράγοντα εγγύησης για την επιτυχία του εγχειρήματος και την δικαίωση της εμπιστοσύνης που επέδειξε η GAMA International», τονίζεται στο δελτίο τύπου.

Πληροφορίες για τα οφέλη της GAMA International και των μελών της αλλά και για την διαδικασίες εγγραφής, είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΠΣΣΑΣ: www.pssas.gr (μενού GAMAHellas). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ρούλα Τσεκουρλούκη  (τηλ. επικοινωνίας 210 9242707).

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας