Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από τη Eurolife ERΒ

187

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική επανασχεδίασε τις λύσεις που προσφέρει για την ασφάλιση κατοικίας, με βάση τη σταθερή επιδίωξή της να έχει κάθε άνθρωπος τη δυνατότητα να ασφαλίσει την κατοικία του ακόμη και στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Τα νέα προγράμματα προσφέρονται από το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών της Eurolife ERB Ασφαλιστικής (προγράμματα ΜultiHome Ευέλικτο και MultiHome Ολοκληρωμένο) και από το Δίκτυο καταστημάτων Eurobank και Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (προγράμματα Sweet home smart στεγαστικού και Sweet home smart). Οι επιλογές που προσφέρονται καλύπτουν είτε την ανάγκη όσων έχουν πάρει δάνειο και θέλουν να ασφαλίσουν την κατοικία τους μόνο από τους κινδύνους που ζητεί η τράπεζά τους είτε την ανάγκη όσων επιθυμούν να παρέχουν στην κατοικία τους ολοκληρωμένη ασφαλιστική προστασία.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου τα νέα προγράμματα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής καλύπτουν κάθε είδος κατοικίας και προσαρμόζονται σε κάθε οικονομικό επίπεδο, ώστε όλοι όσοι συνειδητοποιούν πόσο μεγάλη σημασία έχει να ασφαλίσουν την περιουσία τους, δηλαδή τους κόπους μιας ζωής, να έχουν αντικειμενικά τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση.

Όλα τα νέα προγράμματα κατοικίας προσφέρουν:

  • Αποζημίωση σύμφωνα με το κατασκευαστικό κόστος του ακινήτου.
  • Αντικατάσταση των κατεστραμμένων αντικειμένων του περιεχομένου της κατοικίας με αντίστοιχα καινούργια αντικείμενα, ίσης αξίας.
  • Άμεση εξυπηρέτηση με απλές και σύντομες διαδικασίες
  • Νέους, αναμορφωμένους όρους ώστε το Ασφαλιστήριο να αποτελεί πλέον έναν εύχρηστο οδηγό που θα βοηθήσει τον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει πιο εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Επιπλέον με τα προγράμματα MultiHome Ολοκληρωμένο, Sweet home smart και Sweet home smart στεγαστικού, παρέχεται η Υπηρεσία Επισκευής Ζημιών Eurolife ERB Repair, η οποία διατίθεται σε επιλεγμένα αστικά κέντρα. Κάνοντας χρήση συνεργείου της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ο ασφαλισμένος έχει εξάμηνη εγγύηση καλής εκτέλεσης εργασιών και μείωση ενδεχόμενης απαλλαγής.

Κοινός παρονομαστής των νέων προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, είναι η ευελιξία τους και η δυνατότητα προσαρμογής τους στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη σε ιδιαίτερα χαμηλόκόστος. Επιπλέον, μειώθηκαν οι ελάχιστες κατασκευαστικές αξίες, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς κατοικίας.

Η καταβολή του ασφαλίστρου μπορεί να γίνεται κάθε 3, 6 ή 12 μήνες ενώ προσφέρονται εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής των ασφαλίστρων, ώστε να παρέχεται η μέγιστη δυνατή διευκόλυνση στον πελάτη.

Τα νέα προγράμματα κατοικίας συμμετέχουν και αυτά, στο πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή» και συνεπώς όσοι πελάτες επιλέξουν πάγια εντολή μέσω της πιστωτικής κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα έχουν «επιστροφή» 3% του ασφαλίστρου για όλη τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου.

«Αφού κάποιος ενημερωθεί για τις γενικές περιγραφές των προγραμμάτων από το site της εταιρείας http://www.eurolife.gr/el/Products/Home, η καλύτερη λύση είναι να συζητήσει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει με τον ασφαλιστικό του συνεργάτη, ο οποίος γνωρίζει πλήρως και σε βάθος όλες τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων κατοικίας της Eurolife ERB, και μπορεί να συνεισφέρει αποτελεσματικά στη λήψη της απόφασης και την επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος βάσει των αναγκών του», τονίζεται στο δελτίο τύπου της εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΑναστολή του πίνακα δικαιούχων και άμεση λύση για την Ασπίς ζητούν ΕΕΑ και ΕΑΔΕ
Επόμενο άρθρο2 τόνους τρόφιμα πρόσφερε η Interlife για την ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων και συσσιτίων