Η DAS Hellas έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

504
Σταυρογιάννη πίτα DAS 2017

«Οι άνθρωποί μας αποτελούν το στρατηγικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί τη D.A.S. Hellas», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Νάντια Σταυρογιάννη.

Σε ζεστό και εορταστικό κλίμα, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, η D.A.S. Hellas έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μία “οικογενειακή” εκδήλωση όπου έδωσε το παρόν το σύνολο των εργαζομένων και των στελεχών της εταιρείας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Νάντια Σταυρογιάννη, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη χρονιά που πέρασε, λέγοντας ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της D.A.S. Hellas που με τον επαγγελματισμό της και με συντονισμένη προσπάθεια κατάφερε για άλλη μια χρονιά να επιτύχει σημαντικά θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Το 2016, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας διευρύνθηκε κατά 20%, τα κέρδη ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ και οι συνεργασίες της εταιρείας επεκτάθηκαν ακόμη περισσότερο».

Η κα Σταυρογιάννη, συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «η σκληρή δουλειά όλων μας, η κατάλληλη στρατηγική και ο σωστός σχεδιασμός οδήγησαν την εταιρεία μας στο Top 30 των μεγαλύτερων εταιρειών Νομικής Προστασίας διεθνώς, σύμφωνα με έκθεση της Plimsoll World. Τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να γίνουν η βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα χρόνια. Το 2017, όλοι μας, να βάλουμε στόχο και να πετύχουμε νέες, υψηλότερες κορυφές!».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε τρία νέα στελέχη, τα οποία, με τη διακεκριμένη πορεία τους μέσα στην εταιρεία, κατάφεραν να ανελιχθούν ιεραρχικά και να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους. «Οι άνθρωποί μας αποτελούν το στρατηγικό πλεονέκτημα που διαφοροποιεί τη D.A.S. Hellas. Γι’ αυτό, άλλωστε, επενδύουμε σε αυτούς και τους δίνουμε διαρκώς κίνητρα να εξελίσσονται, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τους κόπους και τις προσπάθειές τους», τόνισε η κ. Σταυρογιάννη κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό της.

Προηγούμενο άρθροMε χορηγό την ERGO ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας
Επόμενο άρθροH Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Allianz Ελλάδος