Εταιρείες

Εκδήλωση της Υδρογείου Ασφαλιστικής στην Κεφαλονιά

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ασφαλιστική ενημέρωση του κοινού της Κεφαλονιάς διοργάνωσε η Υδρόγειος Ασφαλιστική σε συνεργασία με τους τοπικούς της συνεργάτες, Γεράσιμο Ραυτόπουλο και Μιχαήλ Παπαδάτο.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Σύγχρονες Ασφαλιστικές Λύσεις – Εξειδικευμένα Προϊόντα για Εξειδικευμένες Ανάγκες», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον πολυχώρο εκδηλώσεων Mythos & Estiasis, την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου. Πάνω από 180 άτομα παρευρέθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, περιφερειακοί αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι.

«Η ποιοτική εξυπηρέτηση, η άμεση πληρωμή και ο σεβασμός προς τον ασφαλισμένο και συνεργάτη μας, είναι τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας της εταιρείας μας, έτσι ώστε να επιτελούμε τον κοινωνικό σκοπό της ασφάλισης» ανέφερε στην εναρκτήρια παρουσίασή του, ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της Υδρογείου για τα ασφαλιστικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία.

Η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Έκδοσης Κλάδου Οχημάτων αναφέρθηκε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, ενώ ο κ. Γιάννης Παυλόπουλος, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Λοιπών Κλάδων, παρουσίασε στοιχεία για την ελληνική και την ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά κάνοντας μια διαδραστική παρουσίαση που ανέδειξε τη σημασία της ασφάλισης, με συμμετοχή του κοινού. Τέλος, ο κ. Πάνος Νικολάου, στέλεχος των Λοιπών Κλάδων, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα εξειδικευμένα πολύασφαλιστήρια της εταιρείας για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ενώ η κα Γιάννα Ηλιοπούλου, Διευθύντρια Αποζημιώσεων Οχημάτων, παρουσίασε τη νέα «Φροντίδα Επισκευής Οχήματος», που έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της Υδρογείου προς τους ασφαλισμένους της.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανοιχτή συζήτηση καθώς και δείπνο.

{gallery}EKDILOSEIS/Ydrogeios-Kefalonia{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας