Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS) σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με την Deloitte Academy

337

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε η για πρώτη φορά υλοποίηση αυτού του προγράμματος το 2015 σε συνεργασία με την Deloitte (εταιρεία που διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία ανήκοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα ελεγκτικών εταιρειών), επαναλαμβάνει το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ/ΔΛΠ/IFRS) με έμφαση στη λειτουργία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων. Το διάρκειας 44 ωρών (σε 6 εβδομάδες) πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές των σημαντικότερων και απαραίτητων για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιρειών ΔΠΧΑ και ΔΛΠ, καθώς και να μπορούν να τα εφαρμόζουν στην πράξη. Έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση και ερμηνεία των ΔΠΧΑ/ΔΛΠ, που άπτονται άμεσα της σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιριών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να λάβουν βασικές γνώσεις ανάλυσης και ερμηνείας συγκεκριμένων ΔΠΧΑ/ΔΛΠ αναφορικά με τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων ασφαλιστικών εταιρειών.

Το πρόγραμμα διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών διδασκαλίας (11 απογεύματα σε 6 εβδομάδες) με διδασκαλία δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη), και ώρες 16:30 -19:45 θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου 2016 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2016. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος.

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα-Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΣτη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος
Επόμενο άρθροΗμερίδες ζωής και υγείας από την Infotrust s.a. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη