Εταιρείες

Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Έναν προορισμό ζωής, τη Νέα Υόρκη, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Agency της Allianz Ελλάδος.

Ο Διαγωνισμός Πωλήσεων, 12μηνης διάρκειας, αφορούσε σε Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές και Αποταμιευτικές Λύσεις καθώς και προγράμματα Προστασίας και Υγείας. Οι συνεργάτες ανταποκρίθηκαν δυναμικά στους στόχους του διαγωνισμού, επιβεβαιώνοντας ότι η Allianz Ελλάδος βασίζεται στην ποιότητα των ασφαλιστικών της συμβούλων για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Επτά ξεχωριστές ημέρες, πλούσιες σε νέες εμπειρίες, έζησαν ασφαλιστικοί σύμβουλοι και διοικητικά στελέχη της εταιρείας στην πόλη που δίκαια διατηρεί τον τίτλο «πρωτεύουσα του κόσμου». Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι γνώρισαν όλα τα γνωστά αξιοθέατα του «Μεγάλου Μήλου», Times Square, Broadway, Theater district, Fifth avenue, Soho, Wall street, Central Park και επισκέφθηκαν τα εμβληματικά μουσεία σύγχρονης τέχνης. Μοναδική εμπειρία ήταν η πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με ελικόπτερο όπου οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης και από ψηλά.

Στα πλαίσια του ταξιδιού επιβράβευσης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία συνάντηση εργασίας, του Δικτύου Πωλήσεων με διοικητικά στελέχη της εταιρείας, με κεντρικό μήνυμα «Η πώληση σηματοδοτεί την έναρξη μίας μακροχρόνιας σχέσης υψηλής αξίας». Εκεί αναδείχθηκαν πολύτιμες πρακτικές συμβουλές που βελτιώνουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πήραν μαζί με τις όμορφες αναμνήσεις και 31 χρήσιμα μυστικά για να τα εφαρμόσουν την επόμενη κιόλας ημέρα και να αυξήσουν τον αριθμό των ικανοποιημένων πελατών τους!

Τα ταξίδια των Διαγωνισμών Πωλήσεων δεν είναι απλά ταξίδια αναψυχής αλλά αποτελούν ξεχωριστές επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές που ενισχύουν το αίσθημα συμμετοχής στην ομάδα της Allianz, την υιοθέτηση των αξιών της και την κατάκτηση των υψηλών στόχων της. Με τη δέσμευση για την επίτευξη ακόμη υψηλότερων στόχων, μέσα από τον επόμενο διαγωνισμό πωλήσεων με προορισμό το Μεξικό, και τα υπόλοιπα κίνητρα που παρέχει στους συνεργάτες της η Allianz Ελλάδος, οι συνεργάτες της εταιρείας αποχαιρέτησαν τη Nέα Υόρκη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας