25.9 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Υψηλές οι προσδοκίες των συνεργατών από τη Eurolife ERB

Ποιες είναι οι συγκεκριμένες προσδοκίες των συνεργατών της Eurolife ERB για τη χρονιά που διανύουμε και για το μέλλον; Πώς σχολιάζουν τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με την Εταιρεία;

Με αφορμή το διήμερο roadshow με συνεργάτες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, στα ερωτήματά μας απαντούν τρεις συνεργάτες της, οι κ.κ. Τάσος Κολτσίδας, Γεώργιος Μιχαηλίδης και Θεόδωρος Αυγητίδης.

Τάσος Κολτσίδας

«Η Eurolife είναι μια εταιρεία που στο DNA των στελεχών της κυριαρχεί η αλλαγή και η φερεγγυότητα.

Αφουγκράζονται την αγορά και τους συνεργάτες τους και όχι μόνο δεν φοβούνται το ταχύτατα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά πρωτοπορούν και ενθαρρύνουν κάθε καινοτόμα προσπάθεια.

Προσδοκώ η εταιρεία να συνεχίσει να επενδύει σε νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα, που θα μας δώσουν τα εφόδια να διεισδύσουμε σε νέες αγορές, και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία με τη Διεύθυνση Πωλήσεων και τους κλάδους για πρωτοπόρες δράσεις ανάπτυξης των συνεργατών μας και της ασφαλιστικής αγοράς».

 

Υψηλές οι προσδοκίες των συνεργατών από τη Eurolife ERB
Από αριστερά προς δεξιά, οι κ.κ. Παναγιώτης Δήμου, Διευθυντής Πωλήσεων Eurolife ERB, Τάσος Κολτσίδας, Γιώργος Κολτσίδας, Φωτεινή Κολτσίδα, Λάμπρος Κολτσίδας, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και Νίκος Δελένδας.

Γεώργιος Μιχαηλίδης

«Κατά τη γνώμη μου, η Eurolife είναι μια εταιρεία έντονα ανταποδοτική, έντιμη με πνεύμα συνεργατικό και με ανθρώπους που ακούν, σκέφτονται και παίρνουν θέση επί της ουσίας, στα θέματα που θέτουν οι συνεργάτες. Μέχρι τώρα, μόνο καλά λόγια ταιριάζουν στη συνεργασία μας.

Οι προσδοκίες μας για το 2019 είναι μεγάλες, με δεδομένη τη θέση της ηγετικής ομάδας της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη –πάντα μέσα από υγιείς και διάφανες διαδικασίες–, πράγμα που ταυτίζεται και με τη δική μας αντίληψη. Με περισσότερη τόλμη, μπορούν να επιτευχθούν πάρα πολλά πράγματα, δεδομένης της θετικής διάθεσης των δικτύων απέναντι στη Eurolife, από τη μια, και του μεγέθους και της δύναμης της ίδιας της εταιρείας, από την άλλη».

Υψηλές οι προσδοκίες των συνεργατών από τη Eurolife ERB
Από αριστερά, οι κ.κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και Νίκος Δελένδας.

Θεόδωρος Αυγητίδης

«Από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, αυτό που παρατηρώ είναι ότι η εταιρεία, παρόλο που είναι ένας πολύ μεγάλος οργανισμός, έχει ευελιξία και ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι στον συνεργάτη, έχει ταχύτατα αντανακλαστικά, μας δίνει εργαλεία ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου μας και διείσδυσης σε νέες αγορές και, τέλος, όταν έρχεται η ώρα της αποζημίωσης είναι ταχύτατη και ακριβοδίκαιη, κάτι που μας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας.

Για το 2019 οι προσδοκίες μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών μας και η δυνατότητα δημιουργίας affinity group μέσα από το Eurolife Partners, αποδεικνύοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της εταιρείας και το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τον συνεργάτη».

Υψηλές οι προσδοκίες των συνεργατών από τη Eurolife ERB
Από αριστερά, οι κ.κ. Ιωάννης Μπούτζιος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων Τομέα Β. Ελλάδας Eurolife ERB, Θεόδωρος Αυγητίδης, Action Group, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και Νίκος Δελένδας.

Eurolife ERB
Διήμερο roadshow με συνεργάτες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Η Eurolife ERB, έχοντας ως σκοπό να αναβαθμίζει και να βελτιώνει συνεχώς τις σχέσεις εμπιστοσύνης με το δίκτυο συνεργατών της, δίνοντας έμφαση σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε συναντήσεις μαζί τους σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, με την παρουσία στελεχών της Ανώτατης Διοίκησης της εταιρείας. Στις συναντήσεις αυτές, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για την πορεία που είχε η εταιρεία τη χρονιά που πέρασε, καθώς και για τα πλάνα, τα σχέδια και τις δραστηριότητες που σχεδιάζει μέσα στο 2019.

Κατά τη διάρκεια των δύο συναντήσεων, η Eurolife ERB παρουσίασε τα ανοδικά στοιχεία του 2018 σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Η ανάπτυξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με το δίκτυο συνεργατών της.

Στόχος της για τη νέα χρονιά είναι η εξαιρετική αυτή πορεία να συνεχιστεί, με ρεαλιστικές προτεραιότητες, κοινές πρωτοβουλίες, με στόχευση και σε σταυροειδείς πωλήσεις. Στο τέλος κάθε συνάντησης έγινε εκτενής ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν γενικότερα την ασφαλιστική αγορά, αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρείας με τα δίκτυα πωλήσεων της κάθε περιοχής.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, σημειώνοντας ότι «το 2018 ήταν μια χρονιά απαιτητική, αλλά δημιουργική για τον κλάδο και το επάγγελμά μας. Ως ηγετική εταιρεία στην ασφαλιστική αγορά, έχουμε την αξιοπιστία, το κύρος, αλλά και τους καλύτερους συνεργάτες –αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία μιας εταιρείας που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και λαμβάνει τις αποφάσεις της στην Ελλάδα. Πιστεύουμε πολύ σε εσάς, γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην εξέλιξή σας. Είμαστε δίπλα σας, κάνουμε μαζί βήματα μπροστά, εξελισσόμαστε και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και το 2019».

Επίσης, καθώς η εκπαίδευση συνεργατών είναι μια από τις βασικές προτεραιότητές της, η εταιρεία αναφέρθηκε στα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία για το 2018. Συνολικά, λοιπόν, η Eurolife ERB διοργάνωσε 198 ημερίδες ενημέρωσης & εκπαίδευσης, σε 29 διαφορετικές ενότητες.

Τις ημερίδες αυτές παρακολούθησαν συνολικά 5.917 συμμετέχοντες, εκ των οποίων το 30% προήλθε από περιοχές εκτός Αθήνας. Η Eurolife ERB δεσμεύθηκε να συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή και τους επόμενους μήνες, διοργανώνοντας περισσότερες εκπαιδεύσεις για την επιμόρφωση των συνεργατών εκτός Αττικής.

Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, σημείωσε ότι «το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμάς και για το δίκτυο συνεργατών μας. Αναπτυχθήκαμε μαζί, αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίες μας και όλα αυτά μέσα σε ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας, εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας. Η συμβολή του δικτύου μας είναι καταλυτική και καθοριστική σε όλες τις κατηγορίες, γι’ αυτό και η Eurolife ERB δεσμεύεται να επενδύσει σε ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες για τους συνεργάτες της. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το έργο σας, τόσο με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, όσο και με νέα προϊόντα και υπηρεσίες».

Οι συναντήσεις αυτές είναι ιδιαίτερης σημασίας για τη Eurolife ERB. Η κοινή πορεία με τους συνεργάτες της στηρίζεται στην ακεραιότητα και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων, δύο συστατικά απαραίτητα για την επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συνεργάτες μοιράζονται με την εταιρεία τις δικές τους γνώμες, απόψεις και προτάσεις, ενώ η Eurolife ERB δεσμεύεται να τους ακούει και να μετασχηματίζει τις δραστηριότητές της, ώστε να εξυπηρετεί παραγωγικά και αποτελεσματικά την καθημερινότητά τους.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας