Διαμεσολαβούντες

Ξεκίνησαν οι online ατομικές εγγραφές στο συνέδριο ΕΣΑΠΕ-GAMA Global Hellas

Ξεκίνησαν οι online ατομικές εγγραφές στο εκπαιδευτικό συνέδριο «LEAD THE WAY – Coaching & Leadership», που διοργανώνουν η ΕΣΑΠΕ και η GAMA Global Hellas.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η ΕΣΑΠΕ, www.esape.gr, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με την GAMA Global Hellas, www.gamahellas.com, συνεχίζουν να συνεισφέρουν στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση μέσω των εκπαιδευτικών τους συνεδρίων, από το 2013 έως το 2024,  με Διεθνείς Ομιλητές (υπό την αιγίδα της GAMA Global www.gamaglobal.org).

Κορυφαίοι Ομιλητές από την Παγκόσμια Ασφαλιστική Βιομηχανία θα βρεθούν στο εκπαιδευτικό συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, ώρες 13:30-19:30, διαδικτυακά με Live μετάδοση από studio και Live συμμετοχή Ομιλητών από την Αμερική.

Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ).

Οι online ατομικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να κάνετε εγγραφή, πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Ρούλα Τσεκουρλούκη, διοικητική υποστήριξη ΕΣΑΠΕ & GAMA Global Hellas, στα τηλέφωνα: 2109242707 & 2109221573, e-mail: info@esape.gr.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας