Εκπαίδευση

Webinar από την HFPA για τα χαρισματικά παιδιά και την εκπαίδευσή τους

Με τα χαρισματικά παιδιά και τις ιδιαιτερότητες στην εκπαίδευσή τους θα ασχοληθεί το webinar που διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Financial Planners σε συνεργασία με την “Χαρισμάθεια”, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, στις 18:00.

  • Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε για τα χαρισματικά παιδιά και τις ανάγκες τους, που πηγάζουν ακριβώς από αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους;
  • Πρέπει να πω στο παιδί μου ότι είναι χαρισματικό; 
  • Μου λέει ότι αισθάνεται μόνο, περνάει άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, γιατί είναι τόσο συγκρουσιακό;
  • Το παιδί μου δε θέλει να διαβάσει ή ίσως δεν έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αποδώσει;
  • Βλέπω κάποιες ξεχωριστές ικανότητες στο παιδί μου. Πώς μπορώ να το βοηθήσω;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς γονέων που αναζητούν απαντήσεις, βοήθεια και στήριξη στη προσπάθειά τους να μεγαλώσουν χαρισματικά παιδιά.

Ο κ. Αλέξανδρος Παπανδρέου, ιδρυτής και πρόεδρος της “Χαρισμάθεια”, θα μοιραστεί την εμπειρία που έχει αποκομίσει δουλεύοντας με τα παιδιά και θα απαντήσει σε ερωτήματα που ταλανίζουν τους γονείς.

Το webinar διοργανώνεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης της HFPA, αλλά και της εξωστρέφειας που επιδιώκει.

«Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά, υποστηρίζουμε την προσπάθεια και το έργο της «Χαρισμάθεια», που οραματίζεται ένα «σχολείο με προσωπικότητα», όπου το κάθε παιδί, έχει τον χώρο να καλλιεργήσει τις δεξιότητες και να δώσει διέξοδο στη δημιουργικότητά του.

Και αυτό γιατί, ο ασφαλέστερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις και για να το δημιουργήσεις πρέπει να δώσεις φτερά στους μελλοντικούς κατοίκους του!», επισημαίνει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η HFPA.

Σύνδεσμος δήλωσης συμμετοχής https://www.hfpa.gr/xar-ped/


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας