Βραβείο Silver στον «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής

217

Την αργυρή διάκριση στην κατηγορία «Mobile Insurance Services» απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική για την  εφαρμογή της «Ethnodigos» σε κινητές συσκευές (mobile) στα φετινά Cyta Mobile Excellence Awards

Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους, διακρίθηκαν εφαρμογές, υπηρεσίες και προϊόντα μέσω των οποίων μια επιχείρηση-οργανισμός αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες marketing ή και αλλάζει το μάνατζμεντ και την παραδοσιακή λειτουργία.

 Η Εθνική Ασφαλιστική ανέπτυξε την καινοτόμο εφαρμογή για smartphones και tablets «Ethnodigos», σε συνεργασία με την  Warply, την πρωτοπόρο και πολυβραβευμένη εταιρία mobile υπηρεσιών, και κατάφερε να αποσπάσει το αργυρό (silver) βραβείο  στην κατηγορία Mobile Insurance Services.  

Ο «Ethnodigos» αποτελεί την πιο σύγχρονη και χρηστική εφαρμογή στην κατηγορία της και παράλληλα αποτελεί το βασικό εργαλείο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστότητας και προσωποποιημένης επικοινωνίας για  τους χρήστες της. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη βοηθητική εφαρμογή κινητής συσκευής (utility mobile application)  που εκτός την τόσο μεγάλη κλίμακα  εργαλείων (χάρτης με σημεία ενδιαφέροντος, υπολογισμό διαδρομής, υπενθύμιση στάθμευσης, score οδήγησης, χρήσιμα τηλέφωνα, επικοινωνία με οδική βοήθεια, άρθρα) δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, να ενημερωθεί  και για τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 Τέλος, ο «Ethnodigos» προσφέρει στους οδηγούς που είναι ήδη πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, άμεση πρόσβαση στα συμβόλαια αυτοκινήτου και ζωής/υγείας. 

Προηγούμενο άρθρο+25,1% η παραγωγή ασφαλίστρων τον Αύγουστο
Επόμενο άρθροInteramerican: Ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων με 550 νέους συνεργάτες το 9μηνο