Διαμεσολαβούντες

Victory Promise: Βραβεύσεις συνεργατών 2019-2022

Με κεντρικό μήνυμα «15+ χρόνια μαζί και συνεχίζουμε» έγιναν, στις 26 Μαΐου 2023, οι βραβεύσεις των συνεργατών της Victory Promise για το χρονικό διάστημα 2019-2022.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στον πλωτό χώρο του “Ploes Floating Venue” συναντήθηκαν οι συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών και το ανθρώπινο δυναμικό της Victory Promise.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου της εταιρείας, κ. Γιάννη Μαργιούκλα, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία των συνεργατών που βραβεύτηκαν αλλά και σε όλους τους συνεργάτες που συμμετείχαν στην προσπάθεια ανάπτυξης εργασιών της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, συνεχάρη όλο το παραγωγικό δίκτυο για την εντυπωσιακή αύξηση της παραγωγής κατά +78% συσωρευτικά για τα έτη 2019-2022, ενώ ολοκλήρωσε αναφέροντας πως: «To Όραμά μας να δημιουργήσουμε μια Κοινότητα Επαγγελματιών, με Ποιότητα και Αξία, έχει γίνει πραγματικότητα».

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των συνεργατών των πέντε κατηγοριών, όπως ορίζει ο Κανονισμός Πωλήσεων της εταιρεία, τόσο για τη Νέα παραγωγή ανά κλάδο, αλλά και για το σύνολο του χαρτοφυλάκιού, καθώς και των υπευθύνων ανάπτυξης πωλήσεων.

Στο σύνολο των βραβεύσεων συμμετείχαν εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίοι, στους σύντομους χαιρετισμούς τους, μίλησαν με τα θερμότερα λόγια τόσο για τους συνεργάτες της εταιρείας αλλά και για τη διοίκησή της.

Ιδιαίτερες στιγμές στη βραδιά ήταν η τιμητική βράβευση της κας Σαμαρά, ως πρώτου συνεργάτη που σύναψε σύμβαση συνεργασίας με τη Victory Promise, καθώς και η βράβευση, με ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων, στην κα Γκρίτζια για τον σεβασμό και τη γνώση που επέδειξε και μοιράστηκε με την εταιρεία από τη θέση ευθύνης που κατείχε επί πολλά έτη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Απόστολος Παπαηλίου, συνοψίζοντας τα όσα έγινα την 4ετια 2019-2022, έναρξη εργασιών στο γραφείο της Ρόδου, 2 πιστοποιητικά ISO, αναφέρθηκε στις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τόσο στην Αττική αλλά και στην Ρόδο, τονίζοντας παράλληλα τη μοναδικότητα της Victory Promise A.E. στην ασφαλιστική αγορά και την επικέντρωσή της στον άνθρωπο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με γεύμα και έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτυ με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Η Victory Promise είστε όλοι εσείς», επισημαίνεται καταληκτικά στο δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας