ΤτΕ: Αναρτήθηκαν οι κατάλογοι υποψηφίων για τις εξετάσεις στην Αθήνα

705

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανάρτησε χτες, 12 Οκτώβρη, τους καταλόγους υποψηφίων και οδηγίες για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων της 24ης και 25ης Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα.

Πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα

  • Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, στην Αθήνα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020.
  • Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.
  • Υπόδειγμα απαντητικού φύλλου

Πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων

  • Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, στην Αθήνα, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.
  • Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.
  • Υπόδειγμα απαντητικού φύλλου

Πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζομένων σε Ασφάλιση 

  • Πατήστε εδώ για τον Κατάλογο Υποψηφίων οι οποίοι καλούνται να προσέλθουν στις εξετάσεις για τη χορήγηση πιστοποιητικού επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, στην Αθήνα, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.
  • Πατήστε εδώ για χρήσιμες Πληροφορίες και Οδηγίες προς τους Υποψήφιους.
  • Υπόδειγμα απαντητικού φύλλου

​​Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο 

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε επίσης τη διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη

Οι Eξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Eξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, οι Eξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση, θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη.

Την Αίτηση Συμμετοχής στις Εξετάσεις και οδηγίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο διαδικτυακό τόπο της Τράπεζα της Ελλάδος.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΧΑ πρόσφερε στα Παιδικά Χωριά SOS μία Υποτροφία Σπουδών στο BCA College
Επόμενο άρθροΗ Συνεταιριστική Ασφαλιστική συνδράμει σταθερά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας