ΤτΕ: Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες των εξετάσεων στη Θεσσαλονίκη

882

Αναρτήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος οι πίνακες επιτυχόντων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων της 18ης και 19ης Δεκεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανακοινώθηκε η διενέργεια εξετάσεων στις 2 και 3 Απριλίου 2022 επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, «οι ατομικές πιστοποιήσεις θα σταλούν, εντός δεκαπέντε εργάσιμων ημερών, στους επιτυχόντες μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στις ταχυδρομικές διευθύνσεις που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις συμμετοχής».

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της ΤτΕ.

Εξετάσεις πιστοποίησης τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος:

  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 153/2/8.1.2019, θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.
  • Οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Μεσίτη Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής και το τέλος εξετάσεων στον ιστότοπο της ΤτΕ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google New

Προηγούμενο άρθροΝέο Δ.Σ. στην Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος
Επόμενο άρθροΗ Interamerican συνεισφέρει στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας