Εταιρείες

“True Leader” εταιρεία για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε ως “True Leader” εταιρεία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, “True Leaders” που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εισηγμένη στο ΧΑ Ελληνική Ασφαλιστική εταιρεία, διακρίθηκε ως μια από τις 54 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην ελληνική αγορά.

Η διάκριση βασίστηκε σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματα των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2014. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποιούσε και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και υψηλή θέση της εταιρίας στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη θέσπιση του θεσμού το 2011, η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύεται ανελλιπώς με το συγκεκριμένο βραβείο.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Eταιρείας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που για μία ακόμη χρονιά βραβευόμαστε ως μία από τις “True Leaders” εταιρείες. Η Ευρωπαϊκή Πίστη τα 5 τελευταία χρόνια σημειώνει επιδόσεις και αποτελέσματα που της επιτρέπουν να σχεδιάζει με ασφάλεια την υλοποίηση του οράματός της καθώς και των στρατηγικών, των οικονομικών και των λειτουργικών της στόχων. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και προσπάθειας της Διοίκησης και ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας