Δράσεις ΕΚΕ

Τρόφιμα και νερό στους πληγέντες των Δήμων Μάνδρας – Ν. Περάμου από το ΕΕΑ

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, συναισθανόμενο τις τεράστιες ανάγκες, προχώρησε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στην παράδοση τροφίμων και νερού στους Δήμους Μάνδρας και Νέας Περάμου.

Έξι φορτηγά γεμάτα με τρόφιμα και μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού εστάλησαν στα Δημαρχεία Μάνδρας και Ν. Περάμου.

Οι παραδόσεις έγιναν παρουσία της Δημάρχου Μάνδρας κας Ιωάννας Κριεκούκη, και του Δημάρχου Ν. Περάμου, κ. Γρηγόρη Σταμούλη.

Από το Ε.Ε.Α. παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Ρεκλείτης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Κολλάρος και το μέλος Δ.Σ. κ. Νίκος Γρέντζελος.

Η προσφορά τροφίμων και νερού πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή των δύο αστικών εταιρειών του Ε.Ε.Α., «Ερμής Αστική Εταιρεία ΕΕΑ» και «Προμηθέας».

«Για μία ακόμη φορά το Ε.Ε.Α. στέκεται εμπράκτως δίπλα σε επαγγελματίες και πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά, και δεσμεύεται ότι θα συμβάλει με κάθε δυνατό μέσο στην ανακούφιση των πληγέντων, αλλά και στην προσπάθεια επούλωσης των μεγάλων πληγών που άφησε πίσω της η τραγωδία αυτή», επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΕΑ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας