Τριπλή διάκριση στα Lighthouse e-volution awards για το NN Direct Health

377

Η ΝN Hellas απέσπασε τρία βραβεία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Lighthouse e-volution awards 2017, για το direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών. Οι βραβεύσεις αυτές προστίθενται σε μία σειρά σημαντικών διακρίσεων της NN Hellas, οι οποίες αποτελούν αναγνώριση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας και της αξιοποίησης της τεχνολογίας για την παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στον Έλληνα καταναλωτή.

Evolution Awards 2017: Διάκριση της καινοτομίας και στρατηγικής

Ο θεσμός των e-volution awards επιβραβεύει τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν στην ελληνική αγορά. Στη φετινή διοργάνωση η ΝΝ Hellas διακρίθηκε για τη δυναμική ανάπτυξη του πρώτου direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας www.nndirect.gr. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες που διακρίθηκε η εταιρεία ήταν οι εξής:  Καινοτομία & Έρευνα, Στρατηγική και Διεθνοποίηση καθώς και Ηλεκτρονικά Καταστήματα- Υπηρεσίες. Το www.nndirect.gr αποτελεί το πρώτο online shop εξειδικευμένο στις υπηρεσίες ασφάλισης υγείας, που παρέχει την πλήρη διαδικασία υπολογισμού, απόκτησης και αγοράς προσωποποιημένου πακέτου ασφάλειας υγείας. H τεχνολογική καινοτομία του direct καναλιού της NN Hellas έγκειται στην επιτυχημένη σύνδεση τoυ website με ένα πλήθος συστημάτων backoffice για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Σημαντική επίσης καινοτομία αποτελεί η ενσωμάτωση της εκτίμησης κινδύνου υγείας (medical underwriting) μέσα στην online διαδικασία, η οποία αποτελεί βασικό μέρος για την έγκριση ή μη μιας ασφάλειας υγείας. Επιπρόσθετα, ο χρήστης εξυπηρετείται μέσα από μια ενιαία εμπειρία σε 6 σαφή και απλά βήματα, είτε αγοράζει online από την αρχή έως το τέλος από το desktop, το tablet και  το κινητό του, είτε χρειάζεται η παρέμβαση του τηλεφωνικού κέντρου. Γενικότερα, η τεχνολογική υλοποίηση στο συγκεκριμένο έργο απλοποίησε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, περιόρισε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της NN, ενώ παράλληλα μείωσε τα κόστη της εταιρείας και συνεπώς και τα τελικά κόστη για τον καταναλωτή. 

Η τριπλή διάκριση της NN Hellas συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Direct καναλιού διανομής προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας και της παρουσίασης στην ελληνική αγορά του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health. To www.nndirect.gr εγκαινιάστηκε στην ελληνική αγορά τον Δεκέμβριο του 2015 στο πλαίσιο εφαρμογής μίας πολυκαναλικής στρατηγικής διανομής προϊόντων και υπηρεσιών με στόχο την κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, όπου και αν αυτός βρίσκεται. Ήδη, όπως αναφέρει η εταιρεία, τα αποτελέσματα του NN Direct είναι εντυπωσιακά:

•  Περισσότερες από 1.120.000 επισκέψεις (sessions)

•  1.8M προβολές σελίδων (page views)

•  Περισσότερες από 50.000 προσφορές ασφάλισης (quotes)

Η τελετή απονομής των Lighthouse e-volution awards πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της ΝΝ Ηellas οι κ.κ. Michal Skalicky, Direct Distribution Manager, Serko Yietimian, Digital Marketing Expert, και Θεόδωρος Κολιαβασίλης, Senior Software Engineer.

Προηγούμενο άρθροΤέλος στη συνεργασία Allianz – Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας
Επόμενο άρθροΣτελέχη και Συνεργάτες της Interamerican εκπαιδεύτηκαν σε Πρώτες Βοήθειες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης