Εταιρείες

Τρία βραβεία για την Εθνική Ασφαλιστική στα Sales Excellence Awards 2016

Τρία  βραβεία, δύο silver και ένα bronze, απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στον διαγωνισμό  Sales Excellence Awards 2016, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρία Boussias Communications

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, η Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε σε τρεις σημαντικές κατηγορίες, με υψηλή βαθμολογία και συγκεκριμένα, για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, το νέο προϊόν υγείας και τον τομέα εφαρμογών υποστήριξης συνεργατών της.

Ειδικότερα, η Εταιρεία απέσπασε:

  • Silver βραβείο στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την υποψηφιότητα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δικτύου Πωλήσεων
  • Silver βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία για την υποψηφιότητα Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας  FULL
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων για την υποψηφιότητα Εφαρμογές Υποστήριξης Συνεργατών (ΕΘΝΙΚΗ Force).

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε on line από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. 

Η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση των νικητών και την απονομή των βραβείων έγινε την Τετάρτη 30/03 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση απονομής παρευρέθηκαν στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενώ τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ. Ιω. Σηφάκης, Διευθυντής  Marketing, Bancassurance και Λοιπών Συνεργασιών, και Κων. Κουγιουμουτζής, Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων.

«Έτσι, για άλλη μια φορά, η Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε πολλαπλώς, δίνοντας  δυναμικό παρόν σε διαδικασίες βράβευσης ποιότητας και συγκεκριμένων παροχών. Πιστή στον πρωταγωνιστικό της ρόλο, θα συνεχίσει να διακρίνεται και να εμφανίζεται σε κάθε αξιόλογη πρωτοβουλία, που της δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιώνει το έργο της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά», τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας