Εταιρείες

Το νέο σλόγκαν της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

Το σλόγκαν της Interasco ΑΕΓΑ «σίγουρα, γρήγορα… απλά!», το οποίο την ακολουθούσε και την ξεχώριζε επί σειρά ετών, από την 1η Απριλίου 2023 αλλάζει με το νέο: «INTERASCO for your peace of mind».

Το νέο σλόγκαν της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

Για το νέο σλόγκαν, ίδιο με αυτό της μητρικής εταιρείας του Ομίλου Harel, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco ΑΕΓΑ, κ. Κάρολος Σαΐας, επισημαίνει ότι:

«Το «INTERASCO: for your peace of mind» παραπέμπει σ΄ ένα ευρύ φάσμα προνομίων, πάνω απ’ όλα όμως στο αίσθημα της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης και φυσικά του κύρους ενός από τους μεγαλύτερους Χρηματοοικονομικούς Ομίλους Παγκοσμίως, τη Harel, με εμπειρία πάνω από 80 χρόνια – € 9.400.000.000 κύκλο εργασιών – € 2.400.000.000 ίδια κεφάλαια – € 101.900.000.000 επενδεδυμένα κεφάλαια και 5.000.000 πελάτες.

Ζούμε σε μια εποχή με συνεχείς εξελίξεις σε όλους τομείς. Οι πελάτες μας, περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη από ηρεμία και ασφάλεια. Το νέο μας σλόγκαν αποτυπώνει στην πράξη το μήνυμα αυτό».

Εντός των επόμενων ημερών, το νέο σλόγκαν της Interasco, μαζί με το εταιρικό της Video, θα προβάλλεται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο website της εταιρείας καθώς και στην έντυπη διαφημιστική της προβολή.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας