Το MDRT στις Σέρρες

315

Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών  σε συνεργασία με το MDRT Ελλάδος διοργανώνουν ημερίδα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα  6 μ.μ. στο Επιμελητήριο Σερρών.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, «πρόκειται για σεμινάριο που αφορά επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όλους εμάς, που η καθημερινότητα καμιά φορά δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με θέματα αυτοβελτίωσης και επαγγελματικής αναβάπτισης, με αποτέλεσμα να νοιώθουμε πολλές φορές τη φθορά και τη στασιμότητα.Οι ομιλητές είναι έμπειρα στελέχη του MDRT με διαπιστωμένα αποτελέσματα στις παρουσιάσεις των σχετικών θεμάτων».

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

Ο  κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου  (2013-2014 MDRT Country Chair – GREECE), ο οποίος θα αναφερθεί στην Ιδιότητα του μέλους του MDRT .

Ο κ. Λάμπρος Αποστολιώτης (2013-2014 MDRT Area Chair-ATTIKI), ο οποίος θα επικεντρωθεί σε “Οδηγίες διαχείρισης της καθημερινότητας, όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα”.

Ο κ. Γιώργος Θεοδοσίου (2013-2014 MDRT Company ChairING), θέμα της ομιλίας του οποίου θα είναι τα “Μικρά πράγματα που δημιουργούν τις μεγάλες διαφορές».

Η Ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Προηγούμενο άρθροΔεοντολογικά τα εμπιστευτικά
Επόμενο άρθροAXA Ασφαλιστική: Βελτίωση τιμολογίου στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου