Εταιρείες

Το εορταστικό μήνυμα της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Πρόεδρος και ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ.κ. Χριστόφορος Σαρδελής και Σταύρος Κωνσταντάς, απηύθυναν στους ανθρώπους της εταιρείας το ακόλουθο εορταστικό μήνυμα:

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Η Εταιρεία-«ορόσημο» της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η Εθνική Ασφαλιστική, διέγραψε και το 2019 μια εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία, παραμένοντας προσηλωμένη στην απόλυτη ικανοποίηση των ασφαλισμένων της.

Τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς, σε παραγωγή, κερδοφορία και ίδια κεφάλαια, υπήρξαν εντυπωσιακά και επιβεβαίωσαν, για άλλη μια φορά, αφ’ ενός την κυρίαρχη θέση της Εταιρείας στον Κλάδο κι αφετέρου τη συμβολή της στη δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Υπηρετώντας πιστά τις αξίες που διέπουν τη μακρόχρονη λειτουργία της, η Εθνική Ασφαλιστική είχε, έχει και θα έχει έναν στρατηγικό στόχο: να εμπλουτίζει, με βάση τις εκάστοτε συνθήκες, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς όφελος των ασφαλισμένων της, των εργαζομένων και των μετόχων της.

Παράλληλα, ως ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου, διατηρεί υψηλά στην ατζέντα της την έννοια και την ευθύνη της ανταπόδοσης, φροντίζοντας να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, αλλά και βελτιώνει την καθημερινότητα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Κι όλα αυτά χάρη στις άοκνες και συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μαζί: η διοίκηση, οι εργαζόμενοι, το παραγωγικό δίκτυο και οι συνεργάτες μας! Και έτσι θα συνεχίσουμε, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται.

Σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία!

Χριστόφορος Σαρδελής            Σταύρος Κωνσταντάς

     Πρόεδρος Δ.Σ.                      Διευθύνων Σύμβουλος


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας