Δράσεις ΕΚΕ

Το ΕΕΑ δίπλα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και την προσφορά, αντιπροσωπία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες κοντά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και προσφοράς, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι εκπρόσωποι του Ε.Ε.Α. δώρισαν στα παιδιά παιχνίδια, και μαζί στιγμές χαράς και ζεστασιάς.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Πέμπτη 23/12/2021 την «Κιβωτό του Κόσμου», στον Κολωνό, όπου ο πατέρας Αντώνιος και οι άνθρωποι αυτού του «Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού», προσφέρουν εδώ και 23 χρόνια, ανιδιοτελώς αγάπη και φροντίδα σε απροστάτευτα παιδιά, και αξίζουν τη στήριξη όλων. Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε η κυρία Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου, Διευθύντρια της «Κιβωτού του Κόσμου».

Την Παραμονή των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. βρέθηκε στη «Φλόγα»,  που από το 1982 «φωτίζει» και «ζεσταίνει» τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τις οικογένειές τους, στη σκληρή μάχη που δίνουν. Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε και ενημέρωσε η Πρόεδρος της «Φλόγας», κυρία Μαίρη Τρυφωνίδη.

Την ίδια ημέρα, τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκαν τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον Πρόεδρό του κ. Κώστα Γιαννόπουλο. Στα 26 χρόνια προσφοράς του ο Οργανισμός έχει υποστηρίξει ολιστικά και ασταμάτητα, περισσότερα από 1.800.300 παιδιά και τις οικογένειές τους, πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, μέσω εξειδικευμένων & αποτελεσματικών δράσεων για την πρόληψη και καταπολέμηση φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

«Το Ε.Ε.Α. είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τη σπουδαία προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού». Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στην  κοινωνική αυτή δράση του Ε.Ε.Α. συμμετείχαν ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της «Αρωγός Ε.Ε.Α.», κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, και η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α., κα Χριστίνα Φυτέα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας