Εκδηλώσεις

Το 24ο Hydra Meeting: 22-24 Μαΐου 2024

Το 24ο Hydra Meeting ξεκινάει τις εργασίες του (22-24 Μαΐου 2024), με κύριο θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση των κενών προστασίας στους τομείς των φυσικών καταστροφών, της υγείας και του κυβερνοχώρου.

Για το θέμα θα τοποθετηθούν οι κ.κ. Ivo Menzinger (Swiss Re), Willem Van Duin (Achmea Group), Dominik Bark (AIG Europe SA). Συντονιστής ο Γενικός Δ/ντής του ΙΟΒΕ, κ. Νίκος Βέττας.

Η ατζέντα περιλαμβάνει, επίσης, συζήτηση κορυφής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των κ.κ. Φιλίππας Μιχάλη (NN Hellas), Γιάννη Καντώρου (Interamerican) και Κων/νου Σεμερτζόγλου (HDI Global SE, Hellas) και συντονίστρια την Γενική Δ/ντρια της ΕΑΕΕ, κα Ελίνα Παπασπυροπούλου.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. Θα μιλήσει, επίσης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, και όπως κάθε χρόνο, θα λάβουν χώρα και αρκετά networking events.

Φέτος, στο συνέδριο αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 360 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας