Εταιρείες

Ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 15.05.2024.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2024, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, οργανώθηκε η δεύτερη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024, εκτός Αθηνών. Είχε προηγηθεί εκείνη της Πάτρας τον Φεβρουάριο 2024.

Ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID 19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρείας και συνεργατών.

Ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas, κ. Δημήτρη Τσεκούρα, και των εκλεκτών στελεχών της εταιρείας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, «είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που, λόγω υψηλής εξειδίκευσης, αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για όλες τις αλλαγές και τις καινοτομίες που συγκροτούν σήμερα το σύγχρονο ψηφιακό μας πρόσωπο αλλά και για τους ηλεκτρονικούς κινδύνους απάτης και απειλής. Μιλήσαμε, επίσης, για τη διείσδυση της ARAG στα νέα πελατολόγια των απασχολούμενων στον δημόσιο τομέα εργασίας που έχουν δώσει νέα ύλη στο περιεχόμενο της Νομικής Προστασίας. Τέλος, έγινε συνοπτική αναφορά στην διαχείριση των ζημιών αυτοκινήτου και στους λόγους που συνεχώς δυσκολεύει ο εξωδικαστικός διακανονισμός τους αλλά και στις πρόσφατες αλλαγές στη ποινική αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μην μιλήσουμε εμείς αλλά εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών μας, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;», επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου.

Τέλος, ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Κλειδωνάρης, συνόψισε τα παραπάνω, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;», ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση έκλεισε με τη δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

«Ευχαριστούμε όλους τους προσκεκλημένους που ανταποκρίθηκαν και κυρίως για τον ευγενή και προσωπικό τόνο που δίνουν στις εκδηλώσεις μας», επισημαίνει εν κατακλείδι η ARAG Hellas.

Ημερίδα συνεργατών ARAG στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας